Blog
Bij Kameryck

Bedrijfsuitje organiseren in het Groene Hart

Het organiseren van een bedrijfsuitje kan een uitdaging zijn, vooral wanneer je op zoek bent naar die perfecte locatie die zowel indrukwekkend als functioneel is. Een alles-in-één locatie waar je terecht kunt voor het gehele pakket. Van leuke en uitdagende activiteiten tot perfect geregelde catering en een spetterend feest. Als je een bedrijfsfeest in de regio van Utrecht wilt organiseren, dan biedt Buitenplaats Kameryck midden in het Groene Hart alles wat je nodig hebt.

Centrale ligging in het Groene Hart

Gelegen in Kamerik, op slechts 25 minuten r van Utrecht en zo’n 30 minuten van Amsterdam, is Buitenplaats Kameryck de ideale locatie voor jouw bedrijfsuitje in het Groene Hart. De centrale locatie in de Randstad zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, of je nu met de auto of met het openbaar vervoer komt.

De pracht van de natuur

Wat ons echt onderscheidt van andere locaties in Utrecht is onze indrukwekkende omgeving. Je bevindt je midden in de natuur, waar jij en je collega's kunnen genieten van het weidse uitzicht over de polders, de watervogels, koeien en geiten. Buitenplaats Kameryck biedt een unieke combinatie van rust en ruimte, zowel binnen als buiten, waardoor je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van een ontspannen en onvergetelijk bedrijfsfeest met goed eten voor tijdens de borrel of het diner. 

Uitmuntende faciliteiten

Naast de prachtige omgeving biedt Buitenplaats Kameryck ook alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een succesvol evenement.. Van ruime zalen, uitgerust met geavanceerde technische voorzieningen tot prachtige paviljoens verspreid over het terrein, elk met een schitterend panoramisch uitzicht. Of je nu een intiem feest plant of een groot bedrijfsevenement, wij kunnen een passende oplossing bieden die volledig aansluit op je wensen. Ontdek Buitenplaats Kameryck en leer onze locatie beter kennen.

Service met een persoonlijke touch

Bij Buitenplaats Kameryck staan we voor hoogwaardige service met een persoonlijke touch. Ons toegewijde en ervaren team zal er alles aan doen om jou volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfeest of bedrijfsuitje een onvergetelijk evenement wordt.

Dus ben je opzoek naar de perfecte locatie voor je bedrijfsfeest in Utrecht of het Groene Hart, neem dan contact met ons op. Ook voor vergaderingen of congressen kun je bij ons terecht. We zijn er om je te helpen een onvergetelijk evenement te creëren dat nog lang zal herinneren.


Terug naar overzicht