Congressen
Bij buitenplaats Kameryck

de perfecte congreslocatie

Buitenplaats Kameryck onderscheidt zich op het gebied van congressen door de combinatie van de idyllische omgeving en waarin het zich bevindt, de enorme hoeveelheid ruimte binnen en buiten én de uitstekende moderne faciliteiten die het biedt.

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

Congressen

Als je Buitenplaats Kameryck met één woord zou beschrijven dan is het wel 'ruimte'. De ruimte vind je niet alleen buiten maar ook binnen in de moderne evenementenzalen.

Voor congressen is Buitenplaats Kameryck dan ook de ideale locatie. Het terrein is zo groot dat het talloze mogelijkheden biedt om grote groepen mensen op een verantwoorde manier te verwelkomen. Onze locatie is perfect gelegen in de Randstad tussen Utrecht en Amsterdam en beschikt over ruim 350 gratis parkeerplekken voor de deur. Bekijk hier de rondleiding over ons terrein. 

Flexibiliteit

Moderne congressen bestaan niet meer uit één praatje van een keynote speaker in de plenaire zaal om vervolgens met zijn allen weer naar huis te gaan. Buitenplaats Kameryck biedt daarom 12 ruime subzalen die het makkelijk maken om een divers dagaanbod op te zetten als organisator van een congres. Bijvoorbeeld een aantal workshops in onze subzalen aansluitend of voorafgaand aan de keynote speaker of met mooi weer misschien zelfs buiten op één van onze terrassen of écht midden in de natuur. Die flexibiliteit maakt het makkelijk om alles naar eigen wens in te vullen en er een overgetelijk congres van te maken. 

Ruimte, flexibele zalen en talloze mogelijkheden

Onze grote plenaire zaal Weideryck is de trots van onze locatie. Daarnaast beschikt Buitenplaats Kameryck over maar liefst 12 subzalen. Door middel van flexibele wanden kunnen wij de ruimtes zo indelen dat deze perfect aansluiten voor jouw congres. Van Weideryck tot de zalen voor subsessies of workshops. De zalen op de begane grond zijn voorzien van een eigen terras. Daarnaast hebben alle zalen weids uitzicht over de plas en de polders van het Groene Hart. Benieuwd naar alle zalen? Deze kan je bekijken op onze vergaderpagina. Inclusief 360 graden foto's!

Catering

Buitenplaats Kameryck beschikt over een eigen keukenbrigade die zoveel mogelijk met biologische streekproducten werkt. Tijdens de lunchpauzes verzorgen wij op een verantwoorde manier voor iedereen een persoonlijk lunchpakket. Uiteraard denken wij graag mee om een cateringconcept voor bijvoorbeeld een borrel of diner samen te stellen die voldoet aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. 

Duurzaam

Als locatie die haar prachtige ligging in het Groene Hart koestert, zijn wij het verplicht de omgeving ook te respecteren. Daarom hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Zo draait het nieuwe gedeelte zonder aardgas. Het wordt namelijk van energie voorzien door middel van warmtebronnen. In de winter helpt dat bij de vloerverwarming en in de zomer bij koeling. Alle verlichting is, uiteraard, led verlichting. Ook bijzonder is dat de locatie waterloze urinoirs heeft.

Techniek

Dankzij een recente verbouwing is alles qua techniek state-of-the-art. Elk event profiteert daarom van uitstekende technologische mogelijkheden, zoals een gigantisch scherm van 14,5 bij 4 meter langs de gehele breedte van onze plenaire zaal, een perfect lichtplan en kwaliteitsaudio. Daarnaast is de grootste zaal voorzien van het Moods on Demand concept: een audiovisueel middel dat met één druk op de knop de gehele sfeer van het event kan veranderen.

Nieuw is onze 750mb glasvezel verbinding! Snel en betrouwbaar internet zijn niet weg te denken en worden gezien als een basisvoorziening voor evenementen. Ook wij vinden dit belangrijk en hebben als locatie geinvesteerd in glasvezelverbinding. 

Centraal gelegen

Buitenplaats Kameryck beschikt over ruim 350 gratis parkeerplaatsen. Voor alle gasten die per openbaar vervoer naar Buitenplaats Kameryck willen komen bieden wij een gratis* shuttle service vanaf NS Station Woerden aan. Deze ‘Kameryck Shuttle‘ brengt jullie binnen 10 minuten vanaf het station naar onze locatie. Daarnaast rijdt er ook een (streek)bus vanaf station Woerden en Breukelen. Ga naar 9292.nl voor meer informatie.

Buitenplaats Kameryck wederom uitgeroepen tot beste XL congreslocatie van de provincie Utrecht!

Met trots mogen wij zeggen dat wij voor derde jaar op rij zijn uitgeroepen tot 'beste XL congreslocatie (tot 500 personen) van de provincie Utrecht. De prijs is gewonnen door een optelling van door Meeting Review bijgehouden reviews die gasten hebben geschreven na een zakelijk bezoek aan ons. Aan alle klanten en gasten die ons met hun beoordelingen deze prijs hebben gegeven: dank hiervoor! Op naar nog meer toffe congressen en bijeenkomsten op onze prachtige locatie. 

awards.jpg  

Ventilatiesysteem bij Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck is voorzien van een volledig modern ventilatiesysteem. Dit maakt het bijeenkomen op onze locatie nóg verantwoorder. Hoe zorgt ons systeem voor een goede ventilatie en luchthuishouding tijdens jouw evenement? 

  • Op het moment dat de huishouding aanstaat (dit is minimaal één uur voor bezetting van de zaal) wordt er continu 'schone' buitenlucht ingeblazen en 'vuile' lucht uit de zaal gefilterd.
  • In de zalen wordt de luchtkwaliteit doorlopend gemeten en door middel van de PPM-score wordt de hoeveelheid verversing op dat moment bepaald. Bij een grote groep in de zalen zal het systeem altijd op 100% draaien, bij kleinere groepen kan dit ook 30% zijn, maar het draait altijd.
  • De lucht uit de zalen wordt niet 'hergebruikt'. 

Daarbij komt dat al onze zalen zijn voorzien van ramen en/of deuren die open kunnen, versere lucht krijg je niet!

dji082-1.jpg
1235-img-9323-28842772-flickfeeder-1.jpg
Deze bedrijven gingen je voor
evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

karline-1-.png
Nieuwsgierig
kameryck-vogelvlucht.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Kijk hier