Pitch & Putt Golf Utrecht


Het golfspel voor iedereen!

Pitch&Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Dat is niet zo gek, want Pitch&Putt Golf is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen die het wil spelen.

Het spel wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 70 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden is het spel geschikt voor jong en oud. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Pitch&Putt baan uitstekend uit de voeten

Openingstijden en huisregels

Onze baan is dagelijks geopend vanaf 1 maart tot en met 30 november van 10.00 uur tot zonsondergang. De baan is in principe altijd bespeelbaar, maar bij extreme regenval, sneeuw of vorst kan (een gedeelte van de baan) gesloten zijn.

Wij zijn trots op onze prachtige baan midden in het Groene Hart. Om de baan het hele jaar in topconditie te kunnen houden, zijn er enkele huisregels opgesteld. Het betreden van de baan mag alleen met ‘plat’ schoeisel, schoenen met profielzolen, hakken of noppen zijn niet toegestaan. U kunt verder gewone vrijetijdskleding dragen, daaraan zijn geen regels verbonden. Overige afspraken worden door onze instructeurs toegelicht.

Teambuilding activiteit

Groepen groter dan 5 personen spelen volgens het Texas Scramble systeem: u speelt met verschillende teams van maximaal 4 personen tegen elkaar. Iedereen slaat af en het spel wordt vervolgd bij de ‘beste bal’. Dit komt het spelplezier en de speelsnelheid ten goede. Het is een ideale manier om de teambuilding te bevorderen en ook minder geoefende spelers kunnen goed meekomen in deze spelvorm.

Van jong tot oud

In Engeland en Ierland speelt bijna iedereen, van jong tot oud, wel eens een rondje Pitch&Putt. Wist u dat de beste golfer ter wereld Tiger Woods al op 3-jarige leeftijd begonnen is met Pitch&Putt Golf?

Golfen zonder ervaring

U hoeft niet te kunnen golfen om op onze baan te mogen spelen. Na een korte instructie kan iedereen zelfstandig golfen. Een dure uitrusting hoeft dus niet te worden aangeschaft. Het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. U mag met uw eigen schoenen de baan op, mits daar geen hakken onder zitten en niet voorzien zijn van grove profielen (sportschoenen genieten de voorkeur). En dan……spelen maar!

Golfen met ervaring

Pitch&Putt is ook bijzonder geschikt voor de gevorderde golfer. Op deze kleine banen kunt u u korte spel (70% van het golfen!) aanmerkelijk verbeteren en bovendien uw niet-golfende vrienden kennis laten maken met de golfsport. De minimale leeftijd om te mogen spelen is 8 jaar. Een 18-holes ronde duurt ongeveer twee tot tweeënhalf uur.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant