Kinderboerderij het Oortjespad


Dat ademt rust en ruimte!

Kinderboerderij het Oortjespad is uniek omdat de kinderboerderij midden tussen de weilanden ligt. Het landschap is zo wijds, dat zelfs de kerktorens van Woerden en Kamerik aan de horizon te zien zijn. Dat ademt rust en ruimte! Wil je dat allemaal eens goed bekijken? Klim dan op de uitkijktoren. Vanaf deze toren heb je een mooi uitzicht over Oortjespad en het omliggende gebied.

Op de kinderboerderij zijn diverse dieren te vinden. Zo zijn er ezels en pony’s en diverse vogels te zien. In het voorjaar broedt er vaak een ooievaar op het ooievaarsnest. Knuffelen met kleine dieren is ook zeker mogelijk. Er zijn konijnen en cavia’s en er lopen geiten in het rond. In het voorjaar zijn er ook kleine geitjes en lammetjes.

Peuterbadje, visplas en speelweiden

Ook met warm weer weten veel mensen de weg naar Oortjespad te vinden. Vaak is het peuterbadje dan hoofddoel van het bezoek. Het badje is alleen met mooi (zwem)weer geopend. Voor de zekerheid kunt u altijd even bellen: 0348-401842. Officieel is zwemmen in de visplas “de Eend” verboden. Toch zijn er veel jongeren uit de omgeving die bij mooi weer verkoeling zoeken in en bij onze ‘Put’. Met de juiste papieren is het wel toegestaan een hengeltje uit te gooien in “de Eend”.

Verder vindt u op het recreatieterrein van Oortjespad een aantal speelweiden. Deze speelweiden zijn zeer geschikt voor een picknick of sport en spel. Voor de kinderen staan er diverse speeltoestellen. Oortjespad beschikt over ruime parkeergelegenheid, een (onbewaakte) fietsenstalling en toiletgebouwen. Honden zijn toegestaan als u ze aan de lijn houdt. De toegang is gratis. U bent van harte welkom.

Kijk hier voor de actuele openingstijden en meer informatie.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant