Over het restaurant
Bij Restaurant 't Ryck

Restaurant
't Ryck

Vanaf 28 april is ons heerlijke terras aan het water weer open. In verband met de huidige maatregelen is ons restaurant binnen nog wel gesloten. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om heerlijke maaltijden te laten bezorgen. Meer informatie vind je hier

Lees meer

Restaurant 't Ryck

Restaurant ’t Ryck biedt een ongedwongen plek in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt eten. Het interieur van restaurant ‘t Ryck is eigentijds, fris en warm. Veel natuurlijk materialen en kleuren maken dat de locatie naadloos aansluit op de mooie omgeving van het Groene Hart. Die prachtige omgeving van het restaurant wordt naar binnen gehaald door grote glazen gevels rondom.

Bij ons restaurant hoort ook een groot en ruim terras aan het water met uitzicht op de vuurplaats waar de keukenbrigade heerlijke gerechten voor je klaarmaakt.  

Restaurant ’t Ryck is er voor iedereen: kom na je fietstocht door ’t Groene Hart bij ons even tot rust met koffie en een heerlijke lunch. Of kom op onze goed bereikbare plek, gunstig gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en op een steenworp afstand van omliggende dorpen Woerden en Breukelen, genieten van een heerlijk kwaliteitsdiner.

Uiteraard houden wij ons in het restaurant en op het terras aan de richtlijnen die zijn gesteld door de overheid en het RIVM. 

Reserveer direct

Openingstijden terras

Maandag t/m zondag: 12.00 - 18.00 uur

Uit eigen keuken

Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, een mooie selectie huiswijnen, kaartwijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten en drinken in ieder geval wel goed. 

Afgelopen zomer zijn wij gestart met een nieuw concept. Ons keukenteam gaat voor jullie koken vanaf de vuurplaats met als smaakmaker "de Braai". Het grillen op houtskool verrijkt het terras met heerlijke geuren waar het water je van in de mond loopt. 

Op onze menukaart zie je herkenbare gerechten terug, zoals onze huisgerookte zalm of de Kameryckse burger, maar ook de wat minder bekende stukken vlees zoals onze gelakte varkenskoontjes of langzaam gegaarde short ribs. Alle gerechten worden verrijkt met kruiden en/of groentes uit eigen tuin. 

Menukaart Lunch

marina-kemp-rep-kameryk-t-ryck008-1.jpg
marina-kemp-rep-kameryk-t-ryck012-1.jpg