Over het restaurant
Bij Restaurant 't Ryck

Restaurant
't Ryck

Wij verwelkomen je graag bij Restaurant 't Ryck.

Lees meer

Restaurant 't Ryck

Restaurant ’t Ryck biedt een ongedwongen plek in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt eten. Het interieur van restaurant ‘t Ryck is eigentijds, fris en warm. Veel natuurlijk materialen en kleuren maken dat de locatie naadloos aansluit op de mooie omgeving van het Groene Hart. Die prachtige omgeving van het restaurant wordt naar binnen gehaald door grote glazen gevels rondom.

Bij ons restaurant hoort ook een groot en ruim terras aan het water met uitzicht op de vuurplaats waar de keukenbrigade heerlijke gerechten voor je klaarmaakt.  

Restaurant ’t Ryck is er voor iedereen: kom na je fietstocht door ’t Groene Hart bij ons even tot rust met koffie en een heerlijke lunch. Of kom op onze goed bereikbare plek, gunstig gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en op een steenworp afstand van omliggende dorpen Woerden en Breukelen, genieten van een heerlijk kwaliteitsdiner.

Reserveer direct


Maandag & dinsdag
10.00 - 17.00 uur
Lunch van 12.00 - 15.30 uur

woensdag t/m zondag
10.00 - 22.00 uur
Keuken is geopend van 12.00 - 20.30 uur
Lunch van 12.00 - 15.30 uur

Tweede Pinksterdag (20 mei) is Restaurant 't Ryck geopend van 10.00 - 22.00 uur.
Keuken is geopend van 12.00 - 20.30 uur
Lunch van 12.00 - 15.30 uur

Uit eigen keuken

Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, een mooie selectie huiswijnen, kaartwijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten en drinken in ieder geval wel goed. 

In de zomer van 2020 zijn wij gestart met een mooi concept. Ons keukenteam gaat voor jullie koken vanaf de vuurplaats met als smaakmaker "de Braai". Het grillen op houtskool verrijkt het terras met heerlijke geuren waar het water je van in de mond loopt. 

Op onze menukaart zie je herkenbare gerechten terug, zoals onze carpaccio of heerlijke ribeye, maar ook de wat minder bekende gerechten zoals de maiskip en rode curry. Alle gerechten worden verrijkt met kruiden en/of groentes uit eigen tuin. Bekijk hier de menukaart. 

 

dsc04031.-kleinjpg-1.jpg
marina-kemp-rep-kameryk-t-ryck012-1.jpg

Het onstaan van Restaurant 't Ryck

Van een kleine make-over naar een enorme verbouwing. Een resultaat om trots op te zijn! 

The making of Restaurant 't Ryck

 

marina-kemp-rep-kameryk-t-ryck010-1.jpg