Uitvaart ceremonie
Bij buitenplaats Kameryck

Uitvaarten

Bij Buitenplaats Kameryck

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats Kameryck

Welkom

De meerwaarde van een prachtige omgeving voor een afscheidsdienst of uitvaartceremonie is niet te onderschatten. Het weidse uitzicht over de weilanden, de karakteristieke slootjes en het geluid van zangvogels die in de verte fluiten; de ongekende rust en ruimte. Buitenplaats Kameryck is een unieke plek, centraal in Nederland. Vanuit alle ruimtes heb je uitzicht over de polders van het Groene Hart. Daarnaast beschikken alle benedenzalen over een eigen terras. Zo is er voldoende ruimte om na afloop van de ceremonie nog even na te praten met elkaar. 

Het afscheid

Afscheid nemen, daar is tijd voor nodig. Bij Buitenplaats Kameryck staan wij voor je klaar om ervoor te zorgen dat er in alle rust afscheid genomen kan worden. Een mooie afscheidsdienst op een sfeervolle locatie kan troost bieden. 

Ons team bestaat uit event professionals die vanaf het eerste contactmoment tot en met de afscheidsdienst voor je klaar staan. Wij besteden aandacht aan elk detail. Van de ruimte voor de dienst tot aan de catering. Voorop staan hierbij jouw persoonlijke wensen. Tijdens dit proces staan wij in nauw contact me de uitvaartondernemer. Zo kunnen wij jou, in deze vaak verdrietige periode, ontzorgen. 

Onze werkwijze

Dat Covid-19 invloed heeft op ons dagelijks leven en zo ook op een afscheidsdienst is onoverkomelijk. Daarom is het voor ons nog belangrijker om ervoor te zorgen dat de afscheidsdienst of uitvaartceremonie een memorabele herinnering wordt. 

Belangrijk om te weten is dat gezien de huidige maatregelen wij uitvaartceremonies mogen onderbrengen tot honderd personen. Hier mogen wij ook catering voor aanbieden. Belangrijke voorwaarde is wel dat de hele uitvaart, met kist, op onze locatie plaatsvindt. Alleen dan mag er ook gebruik worden gemaakt van onze catering. Vindt de uitvaart bijvoorbeeld plaats in een kerk of elders en wil je daarvoor of daarna een condoleance met catering aanbieden dan is dat momenteel helaas niet mogelijk bij ons.

Meer informatie rondom Covid-19 vind je hier.

Door de huidige situatie zijn wij helaas minder goed bereikbaar in de avonduren en in het weekend. Heb je een dringende vraag die niet kan wachten dan kun je ons bereiken op het volgende nummer: 06 28676925.

 

evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

karline-1-.png
kameryck-2.0-.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer