Reserveren
Bij Restaurant 't Ryck

Reserveren bij Restaurant 't ryck

Reserveren

Reserveer hier direct je tafel bij restaurant 't Ryck of bel 0348 769 022. Indien het niet meer mogelijk is om online de reservering te maken, neem even telefonisch contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Geniet het hele jaar door van seizoensgebonden gerechten en daarbij werken wij graag met streekproducten. Vanaf 1 juni starten wij met een nieuw concept waarbij we koken op onze vuurplaats met als smaakmaker "de Braai". 

Reserveren in ons restaurant is verplicht. Indien je wilt genieten van ons terras aan het water kun je gewoon langs komen zonder te reserveren.

In verband met de huidige maatregelen rondom COVID-19 is het mogelijk om online tot 4 personen te reserveren. Bestaat je gezelschap uit meer dan 4 personen? Neem dan even contact op per mail (events@kameryck.nl) of telefonisch via 0348 769022. Je reservering is definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. 

Bij het reserveren van een tafel zorgen we dat je altijd een plek binnen in het restaurant hebt. Bij mooi weer zorgen we uiteraard ook voor een tafel op ons terras.

Bezorgservice Restaurant 't Ryck

Heerlijke vers bereide maaltijden om zelf op te warmen. Maak het jezelf makkelijk en bestel direct voor twee dagen, hoef je nergens meer over na te denken!

- 7 dagen per week
- Dezelfde dag besteld voor 16.00 uur, is geleverd
   tussen 16.30 – 18.00 uur
- Om zelf op te warmen
- Wij sturen graag een tikkie, maar betalen met pin is ook mogelijk
- Minimale besteding € 25,00

* In het weekend van 28 t/m 31 mei hebben wij een heerlijk drie gangen aspergemenu voor €21,50 per persoon. 

Bezorgservice menu  Aspergemenu bestellen

Restaurant 't Ryck productenpakket

Naast deze heerlijke maaltijden verkopen wij nu ook de Buitenplaats Kameryck producten pakket.
Producten uit het Groene Hart, gemaakt in samenwerking met lokale leveranciers.
Van jam tot honing en van appelsap tot Blond bier.
Geef jezelf of iemand anders één van onze heerlijke pakketten cadeau.
Ook leuk, je kan het pakket aanvullen met een cadeaubon of los een cadeaubon bestellen.

Bestelformulier  

helpdehoreca-lgo-1.png

Samen staan we sterk! Met het gehele team van Buitenplaats Kameryck gaan wij deze strijd aan, maar kunnen niet ontkennen dat wij jullie hulp hard nodig hebben. Net als vele horecazaken.

Daarom hebben wij ons aangemeld bij helpdehoreca.nl. Jullie kunnen een waardebon aanschaffen van Restaurant 't Ryck. Zo help jij ons nu en heb je straks iets leuks om naar uit te kijken. Alvast ontzettend bedankt! 

Bestel je waardebon hier!