Reserveren
Bij Restaurant 't Ryck

Reserveren bij Restaurant 't ryck

Reserveren

Reserveer hier direct je tafel bij restaurant 't Ryck of bel 0348 769 022. Indien het niet meer mogelijk is om online de reservering te maken, neem even telefonisch contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden. Kom je toevallig langs en wil je graag een tafeltje? Geen probleem, het is ook mogelijk om aan de deur te reserveren.

Het hele jaar door geniet je bij ons van seizoensgebonden gerechten en daarbij werken wij graag met streekproducten. Deze zomer zijn wij gestart met een nieuw concept waarbij we koken op onze vuurplaats met als smaakmaker "de Braai". 

In verband met de huidige maatregelen rondom COVID-19 is het mogelijk om online tot 4 personen te reserveren. Bestaat je gezelschap uit meer dan 4 personen? Neem dan even contact op per mail (events@kameryck.nl) of telefonisch via 0348 769022. Je reservering is definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. 

Bij het reserveren van een tafel zorgen we dat je altijd een plek binnen in het restaurant hebt. Bij mooi weer zorgen we uiteraard ook voor een tafel op ons terras.