Iets te vieren
Bij buitenplaats Kameryck

de perfecte dag

In de prachtige omgeving van Buitenplaats Kameryck organiseer je gegarandeerd de perfecte dag voor je vrienden of familie.

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

Iets te vieren?

Iets te vieren met vrienden of familie? Wij organiseren graag de perfecte dag voor jullie. Geef de jaarlijkse familiedag een extra dosis plezier met één van onze vele buitenactiviteiten, gevolgd door een heerlijke lunch, binnen of buiten. Of organiseer in de avonduren een groot feest voor al je familie of vrienden. Door de grote diversiteit in onze zalen en het buitenterrein kun je alle kanten op.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer informatie ontvangen? Maak een afspraak met ons events team voor een rondleiding en om de wensen door te spreken. Dit kan via events@kameryck.nl.

Goed eten en drinken

Goed eten en drinken kunnen niet ontbreken op een perfecte dag. De catering wordt verzorgd door onze eigen keukenbrigade. De kruiden komen uit onze eigen theetuin en de scharreleieren komen van de boerderij van de familie Kempen uit Kamerik. We maken onze eigen jam en honing voor de lunch en we persen verse sap van lokaal geoogst fruit. Heerlijk dineren? Onze keuken staat klaar om een perfect diner te serveren voor je vrienden of familie. 

Overnachten

Om er echt een onvergetelijke dag van te maken, is het mogelijk om te overnachten bij Buitenplaats Kameryck. Dat kan in onze karakteristieke Veldhuysjes die in een grote cirkel een soort minidorp vormen. Elke wagen beschikt over vier éénpersoonsbedden en er staat zelfs een ‘bruidssuite’. Daarnaast kun je een fraai paviljoen in het minidorp gebruiken als groepsruimte.

evelien-12.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

dsc07890-10.png
kameryck-vogelvlucht-foto-2.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer