Buitenplaats Kameryck
Samenkomen
in rust en ruimte

Prachtige locatie in het Groene Hart, Utrecht

Buitenplaats Kameryck

Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt Buitenplaats Kameryck – een ideale locatie om jouw zakelijke evenement te organiseren.

Ontdek Buitenplaats Kameryck

buitenplaats kameryck

Dé congres- en evenementenlocatie van Midden Nederland.

Als je Buitenplaats Kameryck in één woord zou beschrijven dan is het wel ‘ruimte’. Die ruimte vind je niet alleen buiten, op de ruim 15 hectare (land en water), maar zeker ook binnen in de moderne en flexibele zalen. De hoeveelheid ruimte binnen is zeer geschikt voor uiteenlopende (grootschalige) evenementen. Elk seizoen kun je bij ons terecht en elk seizoen heeft zijn charme. Denk aan prachtig winters evenement zoals een kerstborrel, eindejaars- en nieuwjaars event of een kick-off event. Bedrijfsuitjes i.c.m. activiteiten, een beurs of product presentatie, een congres of vergadering, alles komt voorbij. De locatie is ingericht met de nieuwste av-techniek voor presentaties op het imposante projectiescherm van 14 x 4,5 meter en flexibele ruimtes die we groter en kleiner kunnen maken.

Voor het vijfde jaar op rij mogen wij ons beste XL locatie van de provincie Utrecht noemen en dat is niet voor niets! Wij zijn daar ontzettend trots op.

Naast alles wat wij als locatie te bieden hebben is het mooiste misschien nog wel de ligging van Buitenplaats Kameryck, in het Groene Hart en mídden in de Randstad.

Lees meer

buitenplaats kameryck

Unieke locatie

Wat ons echt onderscheidt van andere locaties, is onze prachtige omgeving  en centrale ligging. 

Buitenplaats Kameryck is omgeven door groene weilanden en uitgestrekte polders. Tijdens de pauzes kun je genieten van de rust en de natuur, of een wandeling maken om even te ontspannen en op te laden.

Ook kun je alle moderne faciliteiten verwachten die benodigd zijn voor een geslaagde vergadering. Zo kunnen we elke vorm van vergaderen faciliteren.

Kom je met drie personen voor een kleinschalige meeting? Of juist met een heel team van 400 personen om de kick-off van een nieuw project te lanceren? In beide gevallen kunnen wij met onze locatie een gepaste oplossing bieden die volledig aansluit op jouw wensen. Ons ervaren team met event adviseurs en event producers staat voor je klaar. 

Lees meer

22579-kam-website-capaciteit.jpg

Opstellingen en capaciteit

Het lijkt misschien niet zo essentieel welke opstelling je kiest voor een vergadering, zolang iedereen maar samen kan komen, toch? Dat is niet helemaal waar. Veel ondernemingen beseffen vaak niet hoe cruciaal het is om de geschikte vergaderopstelling te selecteren. In dit blogartikel leggen we uit welke opstelling het meest geschikt is voor jouw vergadering of bedrijfsevenement.

Bekijk onze zalen

Meer lezen

Plattegrond downloaden

Wil je één van de plattegronden downloaden om op te slaan e nte gebruiken voor jouw event? Dat kan hieronder. Wij hebben verschillende plattegronden beschikbaar. Heb je vragen? Laat het ons gerust weten. 

Plattegrond benedenverdieping Weideryck - één zaal

Plattegrond benedenverdieping Weideryck  - vier zalen

Plattegrond bovenverdieping

kameryck-vogelvlucht-foto-6.jpg

Wij zijn trots op onze evenementen!

Bij Buitenplaats Kameryck weten we wat we doen. Gelegen in het groene hart van Nederland, is deze locatie perfect voor alle soorten bijeenkomsten. Of het nu gaat om een (meerdaags) congres, een inspirerende trainingssessie, een kick-off of een strategische vergadering, Buitenplaats Kameryck biedt een unieke sfeer waar professionaliteit en ontspanning samenkomen. Laat je inspireren door onze portfolio van prachtige evenementen. Bekijk onze cases waar we onze opdrachtgevers het woord geven inclusief prachtige foto's en video's die de sfeer en professionaliteit van Buitenplaats Kameryck weergeven.

Elk evenement wordt met uiterste zorg en aandacht voor detail gepland, wat resulteert in een bijzonder evenement!


OKW Nieuwjaarsbijeenkomst
OKW Nieuwjaarsbijeenkomst
Learnfest
Learnfest
NVKNO Congres
NVKNO Congres
De Hairstore
De Hairstore

dji100-10.jpg

Facts & figures

Over Buitenplaats Kameryck

Midden in de Randstad
In het Groene Hart
400 personen plenair
Videowall van 14 x 4,5 m.
12 subzalen
Zalen met eigen terras
Ruim 350 gratis parkeerplaatsen
Gratis shuttle service
Duurzame locatie - green key goud!
Eigen groene- en theetuin
Meer dan 20 activiteiten op locatie

evelien-3.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

dsc07890.png
kameryck-vogelvlucht-foto.jpg

Nieuwsgierig?

We vertellen je graag meer over onze zakelijke evenementen

Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Contact