Congressen in de Randstad

De prachtige omgeving en het weidse uitzicht over de polders van het Groene Hart zijn een geweldig decor voor uw congres.


 

Na een complete verbouwing en restyling van het bestaande gebouw, biedt de locatie straks ruimte aan 400 personen in een plenaire opstelling. Met 12 subzalen die flexibel in te delen zijn is de locatie helemaal klaar voor de toekomst.  In maart 2019 zal Buitenplaats Kameryck in zijn geheel de deuren openen! Voor meer informatie over onze bouw, kijk hier.

Liever eerst een rondleiding door onze nieuwbouw inplannen? Dat kan! Neem direct contact op.

De huidige capaciteit van onze locatie is tot 200 personen plenair met 6 subzalen. Uiteraard zijn wij hiervoor gewoon geopend. 

Inspirerende mogelijkheden

Kameryck is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alledag. Onze kracht is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten met de mooie natuurlijke omgeving. De accommodatie is nieuw gebouwd en dus helemaal van deze tijd met moderne AV en grote presentatiewanden. Zo is onze grootste zaal voorzien van Moods on Demand.
Moods on Demand creëert een unieke sfeer passend bij uw congres. Dit realiseren wij door video-mapping te projecteren op onze wand van 14,5 meter x 4 meter.  Hiermee kunt u op ieder gewenst moment een volledige andere sfeer creëren of uw bedrijfsfilm af laten afspelen.

Op het buitenterrein van ca 20 hectare (land en water) biedt Kameryck verschillende recreatieve en sportieve mogelijkheden. Een ontspannen pauzemoment of teambuildingsactiviteit? Er zijn tal van mogelijkheden!

Multifunctionele Locatie

Kameryck beschikt over een ruime zaal tot 400 personen plenair. Daarnaast zijn er 12 subzalen voor bijvoorbeeld break-out sessies of workshops. Voor feesten ligt de capaciteit op ruim 850 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en hebben uitzicht over de polders van het Groene Hart. Daarnaast zijn alle benedenzalen voorzien van een eigen terras.

Catering

Kameryck verzorgt zelf de catering tijdens uw congres. Waar mogelijk werken wij met biologische of streekeigen producten. In het Groene Hart is zoveel te verkrijgen, dit laten we graag aan uw gasten zien en proeven.

Duurzame locatie

Kameryck is al enkele jaren gecertificeerd volgens de Green Key met de normering Goud. Dit betekent dat Kameryck binnen de voor de horeca opgestelde normen excellent presteert op het gebied van duurzaamheid en milieu. Wij zijn van mening dat dit bij een locatie als deze, middenin het Groene Hart, ook niet anders kan. Meer lezen over onze duurzame locatie? Dat kan hier!

Ontzorgen

Door jarenlange ervaring met continuïteit in ons personeel kennen wij de onbegrensde mogelijkheden van onze locatie als geen ander. Niets is te gek: op onze locatie is heel veel mogelijk. Samen met u kijken we graag naar de invulling van uw congres. Wij nemen alle zorg uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met het inhoudelijke programma. Van audiovisuele middelen tot bedankjes voor sprekers of gasten, wij regelen het voor u. voor uw congres is er één persoon verantwoordelijk voor het contact met uw organisatie. Al het personeel van Kameryck is eigen personeel. Zij worden intern opgeleid en groeien binnen de organisatie in hun rol als vakbekwaam gastheer of gastvrouw. Dit zorgt ervoor dat de service van een constant hoog niveau is, op de manier zoals wij dat graag zien.

Uitstekende bereikbaarheid

Met een centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam heeft Kameryck een uitstekende bereikbaarheid: A12/ Woerden, A2/Breukelen op nog geen 10 minuten rijden. Kameryck beschikt over 450 eigen GRATIS parkeerplaatsen. Daarnaast voorzien wij voor uw gasten in een gratis* shuttle service vanaf station Woerden.

Specificaties
 • Centraal in Nederland/Randstad maar wel in het groen
 • Capaciteit tot 400 personen plenair & 12 subzalen
 • Alle zalen daglicht en fraai uitzicht en alle benedenzalen een eigen terras
 • 450 gratis parkeerplaatsen
 • Gratis shuttle-service
 • Eigen keuken met streekproducten
 • Duurzame locatie; Green Key normering Goud
 • Moderne audiovisuele middelen
 • Moods on Demand scherm in de grootste zaal (14,5 x 4 meter)
 • Ervaren team

Direct uw offerte aanvragen

Bereikbaarheid

 • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
 • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
 • Midden in de natuur

Voorzieningen

 • Ruim 350 gratis parkeerplaatsen
 • Gratis shuttle service
 • Eigen keuken

Op maat gemaakt

 • Wij denken graag met u mee
 • Per situatie een passende oplossing
 • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

Het was een topdag, mede dankzij Kameryck. Jullie zijn allemaal goed op elkaar ingespeeld, hebben een lach op jullie gezicht en zijn zeer professioneel. Hierdoor hebben wij een stressvrije dag gehad. Ook de complimenten voor de heerlijke lunch en het diner. Wij komen graag nog eens terug.

Congres

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant