Congressen in utrecht


De mooie groene omgeving biedt een geweldig decor voor uw congres

Inspirerende mogelijkheden

De mooie (groene) omgeving biedt een geweldig decor voor uw congres. De capaciteit van onze locatie is 200 personen plenair met 6 subzalen.

Congreslocatie uitstekend bereikbaar

Met een centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam heeft Kameryck een uitstekende bereikbaarheid: A12/ Woerden, A2/Breukelen op nog geen 10 minuten rijden. Kameryck beschikt over ruim 350 eigen GRATIS parkeerplaatsen. Daarnaast voorzien wij voor uw gasten in een gratis* shuttle service vanaf station Woerden.

Persoonlijk contact

Tijdens het congres is er intensief contact tussen Kameryck en de organisatie. Er is één persoon verantwoordelijk voor het contact met uw organisatie. Al het personeel van Kameryck is eigen personeel. Zij worden intern opgeleid en groeien binnen de organisatie in hun rol als vakbekwaam gastheer of gastvrouw. Dit zorgt ervoor dat de service van een constant hoog niveau is, op de manier zoals wij dat graag zien. Dit merkt u, maar dat merken ook uw gasten, zodat eenieder met een goed gevoel huiswaarts keert.

Catering

Kameryck verzorgt zelf de catering tijdens uw congres. Waar mogelijk werken wij met biologische of streekeigen producten. In het Groene Hart is zoveel te verkrijgen, dit laten we graag aan uw gasten zien en proeven. Samen met u stellen we de catering voor het congres samen passend bij uw gezelschap.

Volledige verzorging van uw congres

Door jarenlange ervaring met continuïteit in ons personeel kennen wij de onbegrensde mogelijkheden van onze locatie als geen ander. Niets is te gek: op onze locatie is heel veel mogelijk. Samen met u kijken we graag naar de invulling van uw congres. Wij nemen alle zorg uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met het inhoudelijke programma. Van audiovisuele middelen tot bedankjes voor sprekers of gasten, wij regelen het voor u.

Direct uw offerte aanvragen

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Voorzieningen

  • Ruim 350 gratis parkeerplaatsen
  • Gratis shuttle service
  • Eigen keuken

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

Het was een topdag, mede dankzij Kameryck. Jullie zijn allemaal goed op elkaar ingespeeld, hebben een lach op jullie gezicht en zijn zeer professioneel. Hierdoor hebben wij een stressvrije dag gehad. Ook de complimenten voor de heerlijke lunch en het diner. Wij komen graag nog eens terug.

Congres

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant