Bedrijfsuitjes
Bij buitenplaats Kameryck

Er op uit met je collega's

Naast samen werken is het ook belangrijk om er samen op uit te gaan. Of dit nu is om even rust te nemen tijdens een vergadering, het samenwerken te verbeteren tijdens een teambuildingsactiviteit of gewoon om samen iets leuks te doen. Wij bieden veel verschillende soorten binnen- en buitenactiviteiten aan. Van Pitch & Putt, boogschieten of een heerlijke fiets- of wandeltocht door de omgeving van het Groene Hart. 

Voor meer informatie neem gerust contact op via 0348-400771 of stuur een mail naar events@kameryck.nl.  

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

Bedrijfsuitje

Buitenplaats Kameryck is waarschijnlijk de meest diverse evenementenlocatie voor bedrijfsuitjes. Met veel verschillende activiteiten, binnen en buiten, kun je hier gegarandeerd iets doen waar het hele team zin in heeft. Van een hele actieve activiteit zoals Expeditie Kameryck tot iets minder actiefs zoals een GPS Challenge. Profiteer optimaal van onze ruime buitenomgeving met één van deze leuke bedrijfsuitjes. Uiteraard zorgen wij dat de activiteiten volledig verantwoord kunnen worden uitgevoerd. 

Mixen en matchen

Natuurlijk is het ook mogelijk om te mixen en matchen. Misschien wil de helft van het team toch liever de GPS tocht doen i.p.v. voetgolf. Graag overleggen we de mogelijkheden en maken we een passend voorstel, geheel aangesloten op jouw wensen. Ook bij slecht weer.

Bedrijfsfeest

Ook voor een bedrijfsevent of een heerlijk diner kun je bij ons terecht. Organiseer een borrel of barbecue op ons prachtige buitenterrein. Ook voor fine dining op fraai gedekte tafels draait onze chef zijn hand niet om. Om de beleving compleet te maken, kunnen gasten na het event gezellig bij ons blijven overnachten in onze karakteristieke ‘Veldhuysjes’ op het terrein, of in de buurt in één van de dichtbijzijnde accommodaties. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden met één van onze eventmedewerkers te bespreken. We staan graag voor je klaar!

Deze bedrijven gingen u voor
evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

karline-1-.png
kameryck-vogelvlucht-foto.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer