Bedrijfsuitje Utrecht
Bij buitenplaats Kameryck

Er op uit met collega's

De leukste activiteiten voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Utrecht vind je bij Buitenplaats Kameryck.

Wij bieden veel verschillende soorten binnen- en buitenactiviteiten aan waar jouw team gegarandeerd zin in heeft. Want naast samen werken, is het ook belangrijk om er samen op uit te gaan.

Voor meer informatie neem gerust contact op via 0348-400771 of stuur een mail naar events@kameryck.nl.  

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

Voor iedereen wat wils door mix en match

Van een hele actieve activiteit zoals Expeditie Kameryck of de unieke teambuildingsactiviteit schaapfulness, tot iets minder actiefs zoals een GPS Challenge of Pitch & Putt. Profiteer optimaal van onze ruime buitenomgeving met één van deze leuke activiteiten. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om te mixen en matchen. Misschien wil de helft van het team toch liever de GPS tocht doen i.p.v. voetgolf. Graag overleggen we de mogelijkheden en maken we een passend voorstel, geheel aangesloten op jouw wensen. Ook bij slecht weer.

Bedrijfsevenementen

Ook voor een bedrijfsevent of een heerlijk diner met feest kun je bij ons terecht. Organiseer een borrel, barbecue of fine dining diner op ons prachtige buitenterrein.

Voor fraai gedekte tafels draait onze chef zijn hand niet om. Om de beleving compleet te maken, kunnen gasten na het event gezellig bij ons blijven overnachten in onze karakteristieke ‘Veldhuysjes’ op het terrein, of in de buurt in één van de dichtstbijzijnde accommodaties. 

Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden met één van onze eventmedewerkers te bespreken.

We staan graag voor je klaar!

Over Buitenplaats Kameryck als host voor jouw bedrijfsuitje

Wij zijn een locatie waar samen met een ongelooflijk enthousiast team iedere dag alle gasten worden verwend en verzorgd.

Naast persoonlijke aandacht en onze flexibiliteit is de mogelijkheid om alles op één locatie te organiseren wat Buitenplaats Kameryck uniek maakt. Met veel ruimte, zowel binnen als buiten, zijn de mogelijkheden eindeloos.  Meer weten over ons? Bekijk ons verhaal.

Deze bedrijven gingen u voor

Buitenplaats Kameryck in de zomer

Buitenplaats Kameryck in de winter

evelien-4.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

dsc07890-1.png
kameryck-vogelvlucht-foto.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer