Overnachten
Bij buitenplaats Kameryck

overnachten

Wil jij jouw verblijf bij Buitenplaats Kameryck uitbreiden met een overnachting? Dat kan! Na een dag vergaderen gezellig met elkaar naborrelen rond het kampvuur en daarna slapen in onze unieke Veldhuysjes, het maakt de Kameryck beleving compleet. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

combineer met en overnachting

Het is mogelijk om te overnachten op onze locatie. Op het terrein staan 17 ‘veldhuysjes’ (66 slaapplekken). Na het diner kan het gezelschap richting dit minidorp waar al een vuurtje brandt en de kachel bij koud weer is opgestookt. Voor grotere gezelschappen kan uitgeweken worden naar hotels in de buurt.

minidorp

Onderdeel van het minidorp is een eigen sfeervol paviljoen, dat is bedoeld als gezamenlijke ruimte. In dit paviljoen is, indien gewenst, de koelkast alvast gevuld en kun je met het gezelschap onder het genot van een drankje gezellig rond het kampvuur zitten om na te praten over de dag. ’s Nachts ervaar je wat echte stilte is in het Groene Hart. ’s Morgens wekken de zangvogels iedereen op natuurlijke wijze, zodat je uitgerust richting het restaurant kunt waar het ontbijt wordt geserveerd.

voorzieningen

De huisjes beschikken over vier éénpersoonsbedden. Deze worden gedekt en er zijn handdoeken beschikbaar. Er is tevens een klein keukenblok waar gasten zich kunnen opfrissen. Op het hele terrein is WiFi beschikbaar.

Centraal in het minidorp staan de sanitaire voorzieningen met zes douches en vier toiletten. De paviljoentent is sfeervol ingericht met teakhouten banken en wordt, indien nodig, verwarmd met een Deense houtkachel. Er staan grote manden met hout zodat de kachel zo lang als nodig is kan blijven branden.

accommodaties in de buurt

Naast overnachten in de “Veldhuysjes” is het ook mogelijk om te overnachten in een hotel in de buurt. Ideaal voor grotere gezelschappen. Auto’s kunnen gratis bij ons parkeren en wij zorgen voor het vervoer. Na het diner worden gasten bij het hotel afgezet en de volgende ochtend na het ontbijt worden ze weer teruggebracht naar Kameryck voor het vervolg van uw bijeenkomst. Kameryck werkt samen met Best Western City Hotel Woerden, het Stadshotel Woerden en het Wapen van Harmelen.

Boekingsinformatie

De minimale afname is vijf huisjes. Voor het boeken tijdens feestdagen gelden gewijzigde tarieven (en gewijzigde minimaal aantal nachten). 

Prijs per huysjes is € 110,00 per nacht (op basis van twee nachten). Dit is inclusief gebruik van kussen en dekbed, het paviljoen en het sanitair. Daarnaast worden er € 175,00 schoonmaakkosten in rekening gebracht voor het Paviljoen en €10 per Veldhuysje. Per boeking dient er borg aanbetaald te worden.Linnenpakketten en opdekservice kan tegen een meerprijs worden afgenomen.

Wil je één nacht overnachten dan kan dit alleen op aanvraag. De kosten bedragen dan € 150,00 per nacht, per Veldhuysje. 

In de winter verhuren wij de Veldhuysjes alleen op aanvraag. Indien wij hiermee akkoord gaan vragen wij om een zogenoemde "wintertoeslag" van
€ 200 per boeking. Dit zijn de extra kosten voor het warm houden van het paviljoen en extra stookkosten. 

Voor meer informatie hierover, neem contact op met onze eventmedewerkers. 

Zomer

Zomer

Winter

Winter

Deze bedrijven gingen u voor
evelien-8.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

dsc07890-6.png
kameryck-vogelvlucht.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer