Menukaart
Van Restaurant 't Ryck

Heerlijk eten bij Restaurant 't Ryck

In ons restaurant kun je genieten van gerechten van onze Afrikaanse Braai. Hierbij maken we gebruik van kruiden en groentes uit eigen tuin en werken we zoveel mogelijk met producten uit het Groene Hart. 

Lees meer

Meer lezen

Restaurant 't ryck

Menukaart

Deze zomer zijn we gestart met een nieuw concept waarbij we koken vanaf onze Afrikaanse Braai. Door het grillen op houtskool verspreiden zich heerlijke geuren over het terras waar het water je van in de mond loopt. En ook nu spelen streekproducten nog steeds een belangrijke rol. Daarbij worden de gerechten verrijkt met kruiden en/of groentes uit eigen tuin.

Bekijk hier onze menukaarten:
Menukaart Lunch Menukaart Diner

Dranken

Wij werken zonder vaste wijnkaart, maar hebben altijd twaalf wijnen in het assortiment die per glas of fles besteld kunnen worden. Ons aanbod varieert door het jaar, zodat we altijd de perfecte druivensoort of de wijn van het gewenste land van afkomst kunnen presenteren.

In samenwerking met onze lokale partner brouwerij BorrelNoot uit Kamerik bieden wij diverse speciaal bieren, waaronder ons hoogsteigen Kameryck Blondbier, van eigen receptuur gebrouwen op een steenworp afstand van Buitenplaats Kameryck. Dit bier is ook te koop als fraai cadeau, in een luxe verpakking met twee flesjes en één glas.

Borrel

Voor de lekkere trek die vaak gepaard gaat met een borrel bieden wij koude en warme borrelhappen aan, zoals bitterballen en nachos. Voor gasten die niet kunnen kiezen is er de Ryckelijke Borrelplank: een assortiment van onder andere heerlijke boerenkazen, worst uit het Groene Hart, vers brood en bitterballen.

evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Aniek op:

+31 (0) 348 400 771

aniek-website-11.png
header-omgeving-1.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer