Buitenpaviljoens

Onderdeel van de Veldhuysjes zijn de sfeervolle Paviljoens. Die zijn bedoeld als gezamenlijke ruimte. De buitenpaviljoens zijn ook zeer geschikt als workshopruimte of als break-out room of vergaderruimte.

Lees meer

Activiteiten

Met maar liefst twintig verschillende activiteiten, binnen en buiten, kun je hier gegarandeerd iets doen waar iedereen zin in heeft. Van Pitch&Putt, tot Expeditie Kameryck of Bruggenbouwen.

Lees meer

Overnachten

Ook overnachten bij Buitenplaats Kameryck is mogelijk! Op het terrein staan 17 Veldhuysjes die in totaal 66 slaapplekken bieden. Leuk voor een meerdaagse training, bruiloft of familiweekend!

Lees meer

Vergaderen & Congressen

Voor congressen en vergaderingen is Buitenplaats Kameryck een ideale locatie. Los van goede randvoorwaarden zoals de perfecte ligging, de ruim 350 eigen parkeerplaatsen en de mogelijkheid om een shuttlebus in te zetten, is het terrein zo groot dat het ideaal is om grote groepen te verwelkomen.

Lees meer

Trouwen

Het is voor ons een grote eer als wij jullie bruiloft mogen organiseren en we trekken graag alles uit de kast om er een onvergetelijke dag van te maken.

Lees meer

Iets te vieren

In de prachtige omgeving van Buitenplaats Kameryck organiseer je gegarandeerd de perfecte dag voor je vrienden of familie.

Lees meer

Restaurant 't Rijck

Restaurant ’t Ryck biedt een ongedwongen plek in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt eten. Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, open wijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten in ieder geval wel goed.

Lees meer
kameryck-2.0--2.jpg

p1040228.jpg