Trouwen
Bij buitenplaats Kameryck

Een dag om nooit te vergeten

Het is voor ons een grote eer als wij jullie bruiloft mogen organiseren en we trekken graag alles uit de kast om er een onvergetelijke dag van te maken.

Lees meer

Meer lezen

Buitenplaats Kameryck

Ja, ik wil

Buitenplaats Kameryck leent zich perfect voor een trouwerij: het is sfeervol, romantisch, ruimtelijk, en met de aanwezigheid van jullie als bruid en bruidegom zelfs sprookjesachtig. Denk bijvoorbeeld aan een reeks drijvende fakkels op het water, een groot vuur op het buitenterrein en prachtige verlichting die de grote bomen aan de oever sfeervol verlichten. Een dag om nooit te vergeten.

Wil je alvast een idee hebben van alle mogelijkheden bij Buitenplaats Kameryck en wat een bruiloft bij Buitenplaats Kameryck ongeveer kost? Download hier een voorbeeldofferte. 

Voorbeeldofferte bruiloft

 

prachtig uitzicht

Al onze ruimtes bieden een prachtig uitzicht over de weilanden en een eigen terras pal aan het water. Je kunt dus kiezen wat voor jullie de meest perfecte plek is om het ja-woord te geven. In de ambiance van Buitenplaats Kameryck, zo middenin de weilanden en even weg van de dagelijkse beslommeringen, ligt de focus puur op wat er toe doet: een prachtige bruiloft.

talloze mogelijkheden

Door de omvang van het terrein en onze vele beschikbare ruimtes is het makkelijk om een compleet verzorgde bruiloft op één plek te organiseren. Houd bijvoorbeeld jullie ceremonie op één van onze mooie terrassen aan het water en ga vervolgens met het gezelschap naar een ander terras om te proosten op het nieuwe huwelijk. Ondertussen buigt onze keuken zich over het feestmaal dat volgt na de borrel in het restaurant. Na het eten is het tijd voor het grote feest om het nieuwe huwelijk uitbundig te vieren. Overnacht vervolgens met de gasten in één van onze romantische Veldhuysjes, met natuurlijk een Veldhuysje dat is ingericht als bruidssuite.

evelien-13.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

dsc07890-11.png
Referenties

Wat vinden onze gasten

Op 16 juni hebben we onze bruiloft gehouden bij Kameryck. Een prachtige locatie voor een prachtige dag. Alles was ontzettend goed geregeld. De ceremonie buiten, de borrel op het terras, het diner was voortreffelijk en ook met het feest was alles prima geregeld. We hebben de samenwerking met Kameryck als ontzettend prettige ervaren. Eigenlijk is alles wel bespreekbaar en ze weten hoe ze van een mooie dag een prachtige dag kunnen helpen maken. Bedankt!

Afgelopen vrijdag hebben wij bij Kameryck onze bruiloft gevierd. 's Ochtends hebben we er foto's gemaakt, 's middags was de ceremonie, de borrel, de barbecue en het feest. Alles was super geregeld. Paraplu's werden aangereikt toen het begon te spetteren tijdens de ceremonie buiten, het eten was voortreffelijk en iedereen werd continu goed voorzien van drinken. Wij hebben een hele leuke dag gehad op den prachtige locatie! Bedankt iedereen van Kameryck en speciaal een bedankje voor Evelien!

Op 18 augustus onze bruiloft gevierd. Geweldige locatie, super attent personeel en heerlijk gegeten. Daarna lekker met ze allen bij het kampvuur nagenoten en in de Pipo wagens geslapen. Het was een groot feest, bedankt voor de goed zorgen!! En tot snel want ook het eten en personeel in het restaurant is top!!

Wij hebben ons huwelijk hier gevierd en daar hebben we geen spijt van! Wat een top team hebben ze en wat gastvrij zijn ze. We hebben alles gekregen hoe we het die dag wilde hebben, kortom een echte aanrader

kameryck-2.0-.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer