High Beer en High Wine
Bij buitenplaats Kameryck

al het goede van een high tea...

Maar dan met een borrel.

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

High Beer en High Wine

Toch liever een borrel, maar met al het goede van een high tea? Wij serveren de High Beer en High Wine varianten met bijpassende hapjes. In samenwerking met lokale brouwerij BorrelNoot uit Kamerik hebben wij een aantal speciaal bieren in ons assortiment, waaronder ons eigen Kameryck Blondbier. De hapjes sluiten perfect aan op het bier: bij ons eigen blondbier serveren wij bijvoorbeeld geroosterde kippendijen, maar bij wat sterkere bieren past een runderwang – gerookt op onze eigen smoker – perfect.

Dranken

Daarnaast hebben wij altijd meer dan tien open wijnen in ons assortiment. Het High Wine-assortiment bestaat uit drie zelfgekozen wijnen van je favoriete druif of land van afkomst – of laat je adviseren door de wijnkenners in het restaurant. Ook bij de High Wine serveren wij passende hapjes, zoals een Ryckelijke borrelplank, een broodje van de braai en een zoet dessert. 

Reserveren

De High Beer en High Wine zijn te reserveren vanaf vier personen voor € 32,50 euro per persoon. Wij serveren onze high beer en high wine in de weekenden (op zaterdag en zondag) en is beschikbaar tussen 14.00 uur en 17.00 uur, op ons fraaie terras aan het water of gezellig binnen.


Reserveren kan telefonisch via +31 (0) 348 400 771 of per mail: events@kameryck.nl.

kameryck-vogelvlucht-5.jpg

Nieuwsgierig

We leiden je graag rond bij Kamerick

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer