Blog
Bij Kameryck

***PERSBERICHT *** Ouderenlunch bij Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck organiseert gratis lunch voor ouderen.

KAMERIK- Buitenplaats Kameryck organiseert op dinsdag 2 mei een gratis lunch voor ouderen uit de omgeving. Buitenplaats Kameryck, gelegen in het Groene Hart, wil met deze actie de ouderen in het zonnetje zetten en hen een fijne middag bezorgen. Want samen is niet alleen.

Ruim honderd ouderen uit Kamerik, Kockengen, Woerden en Breukelen zijn uitgenodigd voor deze lunch. Met bussen die door Buitenplaats Kameryck zijn geregeld, worden de gasten voor de deur van hun verzorgingshuis opgehaald en uiteraard ook weer keurig thuisgebracht.
“Wij vinden het belangrijk om iets te doen voor de ouderen uit de omgeving. Zij hebben veel betekend voor de samenleving en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden,” aldus de eigenaar van Buitenplaats Kameryck, Mark Haagen.

De lunch zal plaatsvinden in één van de sfeervolle ruimtes bij Buitenplaats Kameryck, dat bekend staat om haar ambachtelijke keuken en mooie terras aan het water. Tijdens de lunch kunnen de ouderen genieten van een heerlijke maaltijd en gezellige gesprekken met andere buurtbewoners.

Buitenplaats Kameryck hoopt met deze actie een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen ouderen in de buurt en hen een onvergetelijke middag te bezorgen.


Terug naar overzicht