Cor Bakker & Fay Claassen

Een complete middag weg!
Buitenplaats Kameryck presenteert i.s.m. het klooster de voorstelling van Cor Bakker en Fay Claassen. 

Lees meer

lees meer

Een complete middag weg

Buitenplaats Kameryck vormt het prachtige decor voor een geweldig theaterconcert op zondag 30 januari 2022.

In samenwerking met Het Klooster uit Woerden organiseert Buitenplaats Kameryck een all-inclusive theaterconcert. De middag begint met een uitgebreide lunch inclusief dranken gevolgd met een voorstelling van Cor Bakker en Fay Claassen. 

‘Cor-i-Fay’: Fijnzinnig samenspel van Cor Bakker en Fay Claassen.

Luister naar de magische wisselwerking tussen Cor Bakker en Fay Claassen en je hoort het. Eén plus één kan veel meer zijn dan twee. Bij hun samenwerking tillen ze niet alleen elkaar naar het hoogste niveau, maar krijgt ook het repertoire dat ze brengen een extra lading. Daarom is hun programma ‘Cor-i-Fay’ het ontelbare veelvoud van muziek, tekst en betovering.

Koop hier je ticket

cor-bakker-fay-claassen-c-annemieke-van-der-togt1-1-1600x1067-1-1.jpg

Programma

13.00 uur ontvangst van de gasten met drankje
13.15 uur aanvang lunch
14.45 uur zaal open
15.00 uur aanvang concert

Koop hier je ticket

Informatie

  • Datum: 30 januari 2022
  • Tijd: Vanaf 13.00 uur
  • Prijs: € 49,50 (all-inclusive)
  • Rolstoel toegankelijk
  • Gratis parkeren

Cor Bakker

Cor Bakker studeerde cum laude af aan het conservatorium in Amsterdam, waarna hij ruim tien jaar de vaste pianist was van het Metropole Orkest. Bij het tv-publiek werd hij een vertrouwd gezicht als begeleider van Paul de Leeuw en als presentator van zijn eigen muzikale programma’s. Daarnaast speelde Cor in het jazz-circuit en ook in theatershows met onder anderen Karin Bloemen, Jenny Arean en Brigitte Kaandorp. Los daarvan trok hij volle zalen met zijn eigen theaterconcerten.

Fay Claassen

Zangeres Fay Claassen begon als studente aan de Amsterdamse Kleinkunst akademie, waarna ze de afslag naar de jazz nam. Zo studeerde ze jazz zang aan het conservatorium in Den Haag, een opleiding die ze succesvol afsloot met twee bijzondere onderscheidingen. Vervolgens trad ze door heel Europa op met prestigieuze gezelschappen als de WDR Big Band en de Danish Radio Big Band. Ook kreeg ze applaus in uitverkochte concertzalen in Amerika, China en Japan. Voor haar veelgeprezen albums oogstte ze lof in de vorm maar liefst drie Edisons. Maar de persoonlijke kroon op haar werk is dat Rita Reys – de grand lady van de Nederlandse jazz - zich openlijk uitsprak als Fay-fan.

evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

karline-1-.png