Kameryck shuttle

 

Kameryck shuttle

Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen bieden wij tot 24 personen een gratis shuttledienst aan. Deze vervangt het openbaar vervoer tussen NS station Woerden en Buitenplaats Kameryck. Deze ‘shuttle’ brengt je binnen 10 minuten vanaf dit treinstation naar onze locatie. De shuttle vertrekt vanaf ‘stationsplein Noord’ bij de taxi standplaatsen.

In overleg bespreken we vooraf twee tijden af om de gasten vanaf station Woerden op te halen. Per rit kunnen er twaalf personen meerijden. Hetzelfde geldt ook voor de terugweg.

Met oog op de omstandigheden rondom COVID-19 bieden wij de shuttle alleen aan indien je genoodzaakt bent om met het OV te reizen. Heb je interesse in deze shuttleservice en wil je dit aanbieden aan jullie gasten, geef dit dan aan bij één van onze event medewerkers. Je ontvangt dan een inschrijfformulier voor deze shuttleservice. Zonder dit ingevulde formulier is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van deze service. 

Gebruik van de shuttle tot 24 personen is kosteloos, bij een hoger gastenaantal zullen wij hiervoor een passende offerte uitbrengen.

routebeschrijving-kameryck.jpg