Familieweekend


Overnachten in het Groene Hart

Overnachten met familie of vrienden, maar liever niet in een traditionele kampeerboerderij? Bij Kameryck overnachten jullie in nostalgische Veldhuysjes en komen jullie samen in een sfeervol buitenpaviljoen. Daarnaast biedt de locatie voldoende mogelijkheden om voor elk gezelschap de perfecte invulling te verzorgen.

Activiteiten

Nabij het buitenpaviljoen ligt een groot grasveld waar tijdens het verblijf gebruik van gemaakt kan worden voor tal van activiteiten. Daarnaast bieden wij op locatie diverse activiteiten aan. Ook een bezoek aan de naastgelegen kinderboerderij met peuterbad behoort tot de mogelijkheden. Kameryck is een perfecte uitvalsbasis voor mooie fietstochten door het Groene Hart. Een uitstapje naar omliggende dorpskernen als Harmelen, Oudewater of Montfoort is zo gemaakt met fietsen die bij ons gehuurd kunnen worden.

Voorzieningen recreatiepark Kameryck

Het paviljoen is ingericht met steigerhouten banken en wordt, indien nodig, verwarmd met een robuuste Deense houtkachel. Er is een keukenblokje met drie grote gaspitten en de mogelijkheid tot het zetten van koffie en thee. U kunt ervoor kiezen om zelf de catering te verzorgen. In het paviljoen is een grote koelkast met een vrieslade aanwezig. Ook is er voldoende inventaris beschikbaar.

Buiten staat een vuurkorf waar men als groep in een grote kring omheen kan zitten. Voor een toereikende voorraad hout wordt gezorgd. Extra hout kan op locatie bijgekocht worden. Centraal op het recreatiepark bevindt zich het sanitairgebouw met 6 douches en 4 toiletten. Dit gebouw is in een fraaie landelijke bouwstijl opgetrokken.

Uitzicht over de weilanden van het Groene Hart

Openslaande tuindeuren geven toegang tot het houten terras vanwaar men uitzicht heeft over het water en de weilanden van het Groene Hart. Wie er niets voor voelt om zelf in de keuken te staan kan het hele jaar door in ons sfeervolle restaurant terecht dat letterlijk op steenworp afstand van deze groepsaccommodatie ligt. Wij hebben ook cateringpakketten beschikbaar voor ontbijt, diner of barbecue. Meer informatie vindt u hier.

Kameryck is gelegen in een stiltegebied. Dit betekent dat luide, versterkte muziek en geluidshinder veroorzakende activiteiten niet zijn toegestaan. Na 23.00 uur moet het rustig zijn op de locatie. Uiteraard is een drankje rondom het kampvuur of een spelletje spelen in het paviljoen geen probleem. Aanwijzingen van ons personeel dienen altijd opgevolgd te worden.

Boekingsinformatie

De door ons opgestelde huisregels dienen in acht te worden genomen, deze huisregels vindt u hier. Minimale afname is vijf huysjes. Boekingen zijn voor minimaal twee nachten. Voor het boeken van één nacht en voor het boeken tijdens feestdagen gelden gewijzigde tarieven.

Prijs per huysjes is € 90,00 per nacht. Dit is inclusief gebruik van kussen en dekbed, het paviljoen en het sanitair. Daarnaast worden er eenmalig € 150,00 schoonmaakkosten in rekening gebracht en dient er € 150,00 borg aanbetaald te worden. Linnenpakketten en opdekservice kan tegen meerprijs worden afgenomen.

Direct een offerte aanvragen

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“Geweldige locatie. Prima service. Zeer gastvrij. Wij komen zeker terug.”

Meerdaagse bijeenkomst

“Het maakt niet uit op welk tijdstip we komen, Kameryck ziet er altijd tot in de puntjes verzorgt uit. Daar zijn we vooral van onder de indruk, omdat Kameryck zo divers is, met de veldhuysjes, etc.”

Groepsaccomodatie