Overnachten
Bij buitenplaats Kameryck

overnachten

Er zijn talloze mogelijkheden om bij Buitenplaats Kameryck of in de buurt te overnachten.

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

combineer met een overnachting

Het is mogelijk om te overnachten op onze locatie. Op het terrein staan een aantal ‘veldhuysjes’ ter beschikking. Na het diner kan het gezelschap richting dit minidorp waar al een vuurtje brandt en de kachel bij koud weer is opgestookt. Onze locatie is een groepsaccommodatie, het is helaas niet mogelijk om individueel te overnachten. De minimale afname is 5 Veldhuysjes.

minidorp

Onderdeel van het minidorp is een eigen sfeervol paviljoen, dat is bedoeld als gezamenlijke ruimte. In dit paviljoen is, indien gewenst, de koelkast alvast gevuld en kun je met het gezelschap onder het genot van een drankje gezellig rond het kampvuur zitten om na te praten over de dag. ’s Nachts ervaar je wat echte stilte is in het Groene Hart. ’s Morgens wekken de zangvogels iedereen op natuurlijke wijze, zodat je uitgerust richting het restaurant kunt waar het ontbijt wordt geserveerd.

voorzieningen

De huisjes beschikken over vier éénpersoonsbedden. Het is mogelijk om bij ons een linnenpakket te reserveren. Er is tevens een klein keukenblok waar gasten zich kunnen opfrissen. Op het hele terrein is WiFi beschikbaar.

Centraal in het minidorp staan de sanitaire voorzieningen met zes douches en vier toiletten. De paviljoentent is sfeervol ingericht met teakhouten banken en wordt, indien nodig, verwarmd met een Deense houtkachel. Er staan grote manden met hout zodat de kachel zo lang als nodig is kan blijven branden.

accommodaties in de buurt

Naast overnachten in de “Veldhuysjes” is het ook mogelijk om te overnachten in een hotel in de buurt. Ideaal voor grotere gezelschappen. Buitenplaats Kameryck kan tegen een meerprijs een shuttle verzorgen naar het hotel.

Boekingsinformatie

Minimale afname is vijf huysjes. Boekingen zijn voor minimaal twee nachten. Voor het boeken van één nacht en voor het boeken tijdens feestdagen gelden gewijzigde tarieven (en een gewijzigde minimale afname). De Prijs per huysje, per 2 nachten is € 220,00. 

Dit is inclusief gebruik van kussen en dekbed, het paviljoen en het sanitair. Daarnaast worden er € 175,00 schoonmaakkosten in rekening gebracht voor het Paviljoen en €10 per Veldhuysje. Per boeking dient er borg aanbetaald te worden.

In de winterperiode (van november t/m februari) verhuren wij de huysjes niet. 

Voor meer informatie hierover, neem contact op met onze eventmedewerkers. 

Zomer

Zomer

Winter

Winter

evelien-14.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

dsc07890-12.png
kameryck.0--3.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer