Een bijzondere avond uit op een adembenemende, sprookjesachtige locatie midden in het Groene Hart

De locatie is Buitenplaats Kameryck, omgeven door weilanden met koeien en brede sloten met wuivend riet en waterlelies. Dit vormt het feeërieke decor voor een breed toegankelijk theater op topniveau.

Lees meer

Midzomer Theater

De laatste editie van Kameryck Klassiek is al weer van 2011. Daarna kregen wij iedere week wel de vraag wanneer de volgende editie zou komen. Nu hebben wij goed nieuws! Deze zomer gaan we weer iets bijzonders doen. Niet drijvend op het water maar zeker zo idyllisch. Dit jaar presenteren we samen met Bram van der Vlugt en Kiki Schippers een prachtig en gevarieerd programma. Midzomer Theater zal buiten op ons grasveld plaatsvinden in een sfeervolle, intieme setting tussen verlichte bomen en brandende fakkels.

Voorlopig programma  

17:00 uurontvangst
17:30 uuraanvang 3-gangen diner
20:30 uurvoorstelling 1
21:15 uurpauze met hapjes en drankjes in het restaurant en op onze terrassen aan het water
22:00 uurvoorstelling 2
23:00 uureinde voorstellingen, aanvang borrel
00:00 uureinde van de avond

* In geval van slecht weer vindt zowel het diner als het theater binnen plaats.

Informatie

  • Datum: 14 en 15 augustus
  • Prijs: € 98,50 p.p. (all-in)
  • Rolstoel toegankelijk
  • Gratis parkeren
  • Reizigers met openbaar vervoer kunnen vanaf treinstation Woerden gebruik maken van de Kameryck Shuttle. Deze gratis Shuttle bus dien je minimaal één dag van te voren te reserveren via telefoonnummer (0348) 400 771.

All inclusive

Midzomer Theater is een all inclusive evenement. Tijdens de hele avond word je, zonder extra kosten uitgebreid culinair verwend met talrijke hapjes en drankjes (bier, wijnen en frisdranken). 

 

Reserveer hier je tickets!

 

Meer lezen

3-gangen diner

Onze chef heeft speciaal voor deze avond een heerlijk 3-gangen menu samengesteld met het hoofdgerecht afkomstig vanaf onze Afrikaanse Braai. Het menu bestaat uit een vis voorgerecht, vlees hoofdgerecht en dessert. 

Heb je dieetwensen of allergieën? Geen probleem, wij horen dit graag zodat de keuken hier rekening mee kan houden.

Meer lezen

'De Les' - Bram van der Vlugt

Een korte en absurdistische klassieker, 70 jaar geleden geschreven door Eugène Ionesco. Sinds 1957 wordt het iedere dag gespeeld in het Theatre de la Huchette in Parijs. Hoewel dit stuk dit jaar z’n 70ste verjaardag beleeft,is het nu misschien wel actueler dan ooit.

Het stuk speelt zich af in de kamer van een klein appartement. Een jong meisje belt aan voor bijles van een bejaarde leraar, met een geweldige reputatie. Naarmate de absurde en onzinnige les vordert, wordt de oude man steeds machtelozer en meer opgewonden, onvoorspelbaarder en gevaarlijker. Het meisje wordt steeds stiller en onzekerder, en krijgt overal pijn. De huishoudster ziet alles, maar ook zij kan een noodlottig einde niet voorkomen.

De voorstelling 'De Les' krijgt van de Volkskrant vier sterren! De hele recensie lezen kan hier

eeaa5d0dad.jpg
kiki-schippers-2.jpg

Kiki Schippers

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

Kiki Schippers bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs en werd de afgelopen vijf jaar al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.

Op 14 en 15 augustus speelt Kiki een gedeelte van dit nieuwe programma speciaal bij Buitenplaats Kameryck.

evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Aniek op:

+31 (0) 348 400 771

aniek-website-11.png