Familiefeest bij Kameryck


Ryckelijk genieten

Met de uitgebreide mogelijkheden bij Kameryck slaagt uw dag bij ons altijd. Een heerlijke brunch, een gezellige borrel of high tea, een uitgebreid diner of buffet of een spetterende feestavond behoren tot de mogelijkheden. U kunt dit ook nog eens combineren met één van de activiteiten die wij bieden.

Door diversiteit in zalen kunnen we uw bijeenkomst in zowel een formele als een informele setting organiseren. De zalen beschikken veelal over een eigen terras aan de plas.We verzorgen in overleg met u de juiste aankleding van de zaal.

Biologische en streekeigen producten

Uiteraard is lekker eten en drinken een wezenlijk onderdeel van een geslaagde dag. Bij Kameryck werken we waar mogelijk met biologische of streekeigen producten. Zo komt het brood van Bakkerij Olink uit Maarssen, gebruiken we kruiden uit onze eigen kruidentuin en komt de kaas van Kaasboerderij de Wit uit Harmelen.

Van gebak en borrelhapjes tot uitgebreid lunchbuffet, de keuze is overweldigend. We kunnen u ook een heerlijk koud/warm buffet presenteren, of een barbecuebuffet met live cooking van één van onze koks.

Naast eigen jam en honing serveren wij onze eigen sappen. Van appels en peren uit het Groene Hart maken we appelsap en appel-perensap. Van dezelfde Groene Hart appels wordt ons eigen Eau de Vie gemaakt. We schenken fris Kameryck pilsener, hebben diverse bieren op fles en een variatie aan open wijnen. Ook de koffie en frisdrank is van A-kwaliteit, voor onze gasten niets dan goeds.

Direct een offerte aanvragen

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

We hebben een geweldige middag gehad/mooie locatie/goeie verzorging/iedereen was enthousiast!

We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!

Ik was weer zeer blij. En niet alleen ik, maar ook de rest van de gasten (familie).