Blog
Bij Kameryck

Feestlocatie omgeving Utrecht

Organiseer jij binnenkort een evenement of bedrijfsfeest in Utrecht en ben je op zoek naar dé perfecte feestlocatie? Of het nu gaat om een sprookjesachtige bruiloft, een spetterend bedrijfsfeest of een jubileum, de zoektocht naar de ideale plek kan een uitdaging zijn. Bij Buitenplaats Kameryck begrijpen we de wensen van eventorganisatoren en bieden we een unieke en sfeervolle locatie die aan al jouw verwachtingen voldoet.

Een groene en duurzame feestlocatie

Gelegen te midden van 't Groene Hart, is Buitenplaats Kameryck een schitterende locatie die een onvergetelijke setting biedt voor uiteenlopende bedrijfsfeesten of evenementen. Of je nu iets kleins te vieren hebt of je organiseert een grootschalig feest, onze veelzijdige ruimtes passen zich moeiteloos aan aan jouw wensen. Onze prachtige ligging biedt niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook een vleugje rust en romantiek.

Als locatie die haar prachtige ligging in het Groene Hart koestert, zijn wij het verplicht de omgeving ook te respecteren. Daarom hechten wij veel waarde aan duurzaamheid.

Faciliteiten en diensten op maat

Buitenplaats Kameryck biedt een scala aan faciliteiten en diensten die jouw evenement tot in de puntjes verzorgen. Onze grote zaal Weideryck en diverse subzalen bieden de flexibiliteit en het comfort die nodig zijn voor feest. Met uitzicht op de natuur en een rustige ambiance, zijn onze ruimtes ideaal om een goed feest te organiseren.

Bereikbaarheid en comfort voor jouw gasten

Onze strategische locatie in Utrecht maakt Buitenplaats Kameryck gemakkelijk bereikbaar voor jou en jouw gasten. Met ruim 350 gratis parkeerplaatsen en een gratis shuttleservice* vanaf NS Station Woerden. Deze toegankelijkheid, gecombineerd met onze gastvrijheid, maakt ons de ideale locatie.

* Voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden bij onze event medewerkers


Culinair genieten

Naast een betoverende locatie biedt Buitenplaats Kameryck ook goed eten en drinken. Onze cateringmogelijkheden variëren van smaakvolle buffetten tot verfijnde menu's, allemaal bereid met verse en waar mogelijk lokale ingrediënten. Ons restaurant ’t Ryck biedt een ongedwongen plek in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt eten. Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, open wijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten in ieder geval wel goed.

Maak jouw bedrijfsfeest onvergetelijk

De prachtige ligging, betoverende ambiance, uitgebreide faciliteiten, en toegewijde ondersteuning maken van jouw evenement een onvergetelijke event. Bezoek onze website voor meer informatie, neem contact op voor reserveringen, of bekijk een van onze eerdere eventcases om een beeld te krijgen van organisaties die je voor gingen.


Terug naar overzicht