Evenementen in Utrecht


Een unieke locatie voor een onvergetelijk evenement

Voor het organiseren van een beurs, een productpresentatie of een spetterend bedrijfsfeest bent u bij Kameryck aan het juiste adres. Samen met u kijken we naar de ideale invulling van uw bijeenkomst. Naast diverse binnenruimtes kunnen wij ook de grote terrassen aan het water overkappen, zodat we een unieke locatie creëren voor een onvergetelijk evenement. De ruimte op onze locatie biedt ook de mogelijkheid om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Evenementenlocatie uitstekend bereikbaar

Met een centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam heeft Kameryck een uitstekende bereikbaarheid. A12/ Woerden, A2/Breukelen op nog geen 10 minuten rijden. Kameryck beschikt over ruim 350 eigen GRATIS parkeerplaatsen. Tal van faciliteiten, zoals kleedkamers en douches, tenten en podia, geluidsinstallaties en stroomvoorzieningen, zijn standaard aanwezig op de locatie waardoor er snel en efficiënt gewerkt kan worden. Desgewenst verzorgen wij ook de bewaking tijdens uw evenement.

Service en catering

Omdat elk evenement weer anders is en elk evenement weer specifieke vragen oproept, denken wij graag met u mee om ter plaatse de beste oplossing aan te dragen. Kameryck beschikt over een eigen keuken die voor u de catering op hoog niveau verzorgt.

Goede samenwerking

We willen er graag een succes van maken en dat voelt u zodra u met ons werkt. Kom eens praten. U bent van harte uitgenodigd voor een locatiebezoek. Neem contact met ons op via sales@kameryck.nl of 0348-400771.

Direct uw offerte aanvragen

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Voorzieningen

  • Ruim 350 gratis parkeerplaatsen
  • Gratis shuttle service
  • Eigen keuken

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant