WKR Proof
Bij buitenplaats Kameryck

Werkkosten
regeling (WKR)

Onderstaand wat tips om te helpen met de aanscherping van de WKR.

Lees meer

Meer lezen

werkkostenregeling

WKR-Proof

De regels omtrent de werkkostenregeling (WKR) heeft fiscale consequenties voor het organiseren van evenementen. Kort gezegd is het moeilijker gemaakt om evenementen onder de WKR te laten vallen. Om je te helpen met deze regels te werken, hebben wij een aantal tips.

1237-img-9327-25776788-flickfeeder.jpg

Wees creatief met de invulling

Het is mogelijk events een zakelijk karakter te geven door de invulling aan te passen. Bijvoorbeeld: wij organiseren schermworkshops, waarbij het informatieve karakter van de workshop de zakelijke invulling waarborgt. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld bruggenbouwen en Expeditie Kameryck. Zolang je kunt onderbouwen dat de activiteit een bijdrage levert aan teambuilding, is het formeel gezien een zakelijk event.

Meerdaagse evenementen

Het is ook voor meerdaagse evenementen mogelijk om het WKR-proof te maken. Verdeel de zakelijke invulling dan over de verschillende dagen. Bij een overnachting is het belangrijk dat aangetoond kan worden dat overnachten noodzakelijk is, bijvoorbeeld door een zakelijk avondprogramma.

Er zijn ook onderdelen waarbij het wellicht onmogelijk is het een zakelijk karakter te geven, bijvoorbeeld bij een feestavond of een Kerstdiner. Het is dan wel mogelijk om het programma onder te verdelen, zodat het diner dat niet per se een zakelijk karakter heeft, ondergebracht kan worden in de vrije ruimte. Dat beperkt de fiscale consequenties.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Deze bedrijven gingen u voor
evelien-10.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

dsc07890-8.png
kameryck-vogelvlucht-5.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij Kamerick

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer