Trouwen bij het romantische Kameryck


Een onvergetelijke ervaring

Wij realiseren ons heel goed dat u van uw trouwdag een onvergetelijke dag wilt maken. Daarom besteden wij graag wat extra aandacht aan sfeer en romantiek. Onze locatie heeft iets sprookjesachtigs en dat laten we tijdens uw feest optimaal tot zijn recht komen. Bijvoorbeeld met een groot vuur ‘s avonds op het terras en drijvende fakkels op het water. De grote bomen aan de oever van het meer zijn prachtig uitgelicht.

Alle ruimtes hebben een terras aan het water en een geweldig uitzicht. Bijeenkomsten kunnen behalve in ons restaurant ook plaatsvinden in ons buitenpaviljoen. Openslaande tuindeuren geven toegang naar het terras. Er is rondom een prachtig uitzicht over het water en de weilanden. Zo ontstaat er een informele en romantische setting, met een ondergaande zon boven de Hollandse polders.

Compleet verzorgde bruiloft op één locatie

Kameryck biedt de mogelijkheid om de gehele bruiloft op onze locatie te laten plaatsvinden. Door verschillende ruimtes te gebruiken verandert wel de setting, maar niet de sfeer. De ceremonie vindt plaats op één van de terrassen of in de zalen met uitzicht over het water. De borrel en het diner vinden plaats op een ander terras of in onze chique bovenzalen. Ondertussen wordt het restaurant klaargemaakt voor een spetterend feest.

Overnachten in romantische bruidssuite

Geen zin om naar huis te gaan? Overnacht samen met uw dierbaren in onze groepsaccommodatie. Tussen de weilanden ligt onze unieke plek om te overnachten. In een grote cirkel staan 16 nostalgische ‘Veldhuysjes’ op wielen. Dit “dorp” biedt plaats aan maximaal 66 personen. Buiten staat een enorme vuurkorf waar men in een grote kring, omheen kan zitten. Eén van deze Veldhuysjes is ingericht als een ware bruidssuite. Een knus, tweepersoons ledikant ontbreekt niet. De volgende ochtend kan er bij het gezamenlijke ontbijt teruggekeken worden op een fantastische dag.

Trouwen bij Kameryck, een onvergetelijke ervaring

Ruimte, zowel binnen als buiten, zorgen ervoor dat u het feest naar eigen wens kunt aankleden. Waar nodig kunnen wij advies uitbrengen zodat alles tot in de puntjes is verzorgd. In het voortraject is er intensief contact en onze salesmedewerkers zorgen ervoor dat u niets vergeet. Zij zorgen ook voor een uitgebreide overdracht naar de dienstdoende partymanager. Deze ervaren medewerker heeft gedurende de dag nauw contact met de ceremoniemeester, zodat alle vragen en wensen worden opgevolgd.

Komt u een keer bij ons kijken en proeven? We geven u graag een rondleiding. Neem contact met ons op via sales@kameryck.nl of bel 0348-400771.

Direct een offerte aanvragen

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant