?>

Private Dining
Bij Restaurant 't Ryck

Restaurant
't Ryck

Van 2 januari t/m 26 maart 2024 kun je Restaurant 't Ryck exclusief afhuren in de avond. 

Lees meer

Restaurant 't Ryck

Restaurant ’t Ryck biedt een ongedwongen plek in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt eten. Het interieur van het restaurant is eigentijds, fris en warm. Veel natuurlijk materialen en kleuren maken dat de locatie naadloos aansluit op de mooie omgeving van het Groene Hart. Die prachtige omgeving van het restaurant wordt naar binnen gehaald door grote glazen gevels rondom.

marina-kemp-rep-kameryk-t-ryck012-5.jpg

Private Dining

Restaurant 't Ryck opent haar deuren voor een exclusieve Private Dining-ervaring van 2 januari tot en met 26 maart 2024. 'Het restaurant is elke avond af te huren vanaf 18.00 uur. Of je nu een intiem samenzijn plant met je naaste vrienden of een familiefeestje viert, restaurant 't Ryck biedt de perfecte ambiance voor elke gelegenheid.

Vanaf 15 tot maximaal 50 personen kun je genieten van een privédiner op maat.

Wat maakt Private Dining bij Restaurant 't Ryck zo bijzonder? Allereerst de exclusiviteit: het restaurant is helemaal voor jou en jouw gasten. De opstelling van de ruimte kan worden aangepast aan jouw wensen en het soort diner. Éen of twee lange tafels, verschillende kleine tafels of een informele borrel met statafels. Het personeel van restaurant 't Ryck staat voor je klaar om met je mee te denken. 

En laten we het menu niet vergeten! Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, een mooie selectie huiswijnen, kaartwijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten en drinken in ieder geval wel goed. De chef en zijn team staan bekend om hun creativiteit en kundigheid. Of je nu kiest voor een klassiek driegangen menu of een uitgebreide borrel met hapjes.

lange-tafel-2.jpg
lange-tafel.jpg

Private Dining opties

Gezien de ruimte van Restaurant 't Ryck zijn er verschillende opties mogelijk. Het minimale aantal om Restaurant 't Ryck af te huren voor een diner of aangeklede borrel is 15 personen. Het maximaal aantal personen in informele setting is 50 personen.
Uiteraard maken wij een voorstel op maat, hieronder een indicatie van de mogelijkheden en aantallen. 

- Diner aan kleine tafels (15 - 44 personen)
- Informele borrel en diner aan een lange tafel (15 - 20 personen)
- Diner aan lange tafel(s) (15 - 36 personen)
- Aangeklede borrel (15 - 50 personen)
- Walking dinner (40 - 50 personen)

Prijs: v.a. € 350,00 van 18.00 - 23.00 uur

Vraag meer informatie aan via het formulier of via 0348 400771/events@kameryck.nl
Heb je interesse om Restaurant 't Ryck zakelijk af te huren? Ook dat kan. Vraag naar de mogelijkheden. 

marina-kemp-foto-klein.jpg