Lunchconcert

Na het succes van vorig jaar organiseren wij weer een complete middag uit i.s.m. het Klooster Woerden.

Lees meer

lees meer

Buitenplaats Kameryck organiseert twee lunchconcerten i.s.m. het Klooster Woerden. 

Een complete middag uit  

Buitenplaats Kameryck vormt het prachtige decor voor een geweldig theaterconcert op zondag 29 januari en zondag 12 maart 2023.

In samenwerking met Het Klooster Woerden organiseert Buitenplaats Kameryck een all-inclusive theaterconcert. De middag begint met een uitgebreide lunch inclusief dranken gevolgd door een prachtige voorstelling. 

Programma

13.00 uur ontvangst met een drankje
13.15 uur aanvang lunch
14.45 uur zaal open
15.00 uur aanvang concert
16.30 uur einde concert

Wij serveren op deze dag een Rycke lunch. Deze lunch bestaat uit een soep, vers brood, diverse soorten beleg, een warme snack en een klein dessert. Daarnaast sluiten we de lunch af met koffie of thee met een bonbon. Gedurende de lunch zijn drankjes* inbegrepen.

*Koffie, thee, tapbier, huiswijn en frisdranken.

Sya - A bright sunny afternoon

  • Datum: 29 januari 2023
  • Tijd: Vanaf 13.00 uur
  • Prijs: € 64,50 (all-inclusive)
  • Rolstoel toegankelijk
  • Gratis parkeren

Het lunchconcert op 29 januari is uitverkocht. 

Carel Kraayenhof en Leoni Jansen - Melancholie in de Polder

  • Datum: 12 maart 2023
  • Tijd: Vanaf 13.00 uur
  • Prijs: € 67,00 (all-inclusive)
  • Rolstoel toegankelijk
  • Gratis parkeren

Het lunchconcert op 12 maart is uitverkocht. 

 

29 januari
Sya - A bright sunny afternoon

SYA bestaat uit drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende akoestische instrumenten zoals gitaar, piano,dwarsfl uit, accordeon en mandoline. Zij delen de voorliefde voor mooie meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds
iets nieuws te horen is.Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van o.a James Taylor, Venice, Dixie Chicks en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. Zij zingen zowel in het Nederlands als in het Engels.

Het lunchconcert op 29 januari is uitverkocht. 

12 maart
Carel Kraayenhof en Leoni Jansen - Melancholie in de Polder

Een bandoneon, een gitaar, een bodhran en een stem. Carel Kraayenhof en Leoni Jansen zijn buren. Ze wonen in de Beemster en bezoeken elkaar regelmatig om van elkaar muziek te horen die de ander niet kent. Ze wisselen avondenlang muziek uit en dan wordt er natuurlijk ook gespeeld. Zo hebben ze in de loop der jaren een gemeenschappelijk repertoire opgebouwd dat varieert van hun gezamenlijke liefde voor de Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting. En uiteraard ontbreekt ook de Latijns-Amerikaanse folkmuziek en de tango niet! Een bandoneon, een gitaar, een bodhran en een stem. Met - hoe kan het ook anders bij deze twee muzikanten - mooie verhalen!

Het lunchconcert op 12 maart is uitverkocht. 

 

evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Karline op:

+31 (0) 348 400 771

karline-1-.png