Blog
Bij Kameryck

Zakelijk evenement organiseren

Je bent bezig met het plannen van een zakelijk evenement en zoekt een unieke locatie met eindeloze mogelijkheden voor elk type bijeenkomst. Buitenplaats Kameryck is dé ideale plek om je meest creatieve ideeën tot leven te laten komen. 

Beleving, maatwerk en innovatie vormen de kern van deze prachtige locatie, gelegen in het Groene Hart in Utrecht. Ons ervaren team helpt je jouw boodschap over te brengen en je doelen te bereiken, of je nu 50 of 500  gasten ontvangt. Buitenplaats Kameryck biedt het perfecte decor voor zakelijke evenementen. De locatie is uitgerust met uitstekende technologische mogelijkheden , zoals tv-schermen, beamers en geluidsinstallaties.

Een succesvol zakelijk evenement in het Groene Hart

Steeds meer bedrijven erkennen het belang van zakelijke evenementen en live communicatie als onderdeel van hun marketingstrategie. Met zakelijke evenementen, ook wel business-to-business evenementen genoemd, leg je een solide basis voor groei. Er zijn tal van redenen om een zakelijk evenement te organiseren, en Buitenplaats Kameryck helpen wij je daar graag bij.Of het nu gaan om een intern event voor alle medewerkers of een evenement voor jouw meest belangrijke klanten. 

De perfecte locatie voor elk zakelijk evenement

Buitenplaats Kameryck biedt je een schitterende plek te midden van het Groene Hart in Utrecht. Hier kun je echt samenkomen in rust en ruimte. Met uitstekende (lokale) catering, professioneel en ervaren personeel en een ontspannen, maar bruisende sfeer is dit de ideale locatie voor een onvergetelijk en origineel zakelijk evenement. Wij bieden alle voorzieningen om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Stap in een wereld van rust en inspiratie en ontdek de mogelijkheden.

De veelzijdige faciliteiten van Buitenplaats Kameryck

Onze locatie is niet alleen prachtig, maar ook een veelzijdige plek met verschillende faciliteiten en ruimtes die aan te passen zijn aan jouw specifieke wensen. Of je nu een groot congres organiseert of een bedrijfsuitje, onze locatie biedt alles wat je nodig hebt om je evenement tot een succes te maken. Enkele van de faciliteiten en mogelijkheden zijn:

Vergaderzalen

Er zijn verschillende vergaderzalen beschikbaar, variërend in grootte en capaciteit, zodat je altijd een ruimte vindt die past bij jouw bijeenkomst. De zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en hebben allemaal veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een prettige en productieve sfeer.

Team-building activiteiten

Bij Buitenplaats Kameryck kun je niet alleen vergaderen, maar ook de teamgeest versterken met leuke en uitdagende teambuilding activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een potje voetgolf of pitch & putt. Ook is het mogelijk, afhankelijk van de groepsgrootte, om samen met onze ervaren Event Adviseurs en Producers een activiteitenprogramma op maat samen te stellen.

Catering

Een succesvol evenement is pas compleet met goed eten en drinken. Buitenplaats Kameryck biedt uitstekende cateringmogelijkheden, afgestemd op jouw wensen en budget. Van een uitgebreide BBQtot een stijlvolle borrel of een shared dinner, alles is mogelijk.

Overnachtingsmogelijkheden

Als je evenement meerdere dagen duurt, kunnen jij en je gasten overnachten in een van de sfeervolle Veldhuysjes Buitenplaats Kameryck. Zo hoef je je geen zorgen te maken over vervoer en kunnen jullie de volgende dag weer uitgerust aan de slag.

Toegankelijkheid

Buitenplaats Kameryck is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.Zo beschikken wij over ruim 350 gratis parkeerplaatsen en 6 elektrische laadpalen.


Terug naar overzicht