Blog
Bij Kameryck

Unieke lunchconcerten bij Buitenplaats Kameryck

Unieke lunchconcerten bij Buitenplaats Kameryck.

Ook deze winter hebben Het Klooster en Buitenplaats Kameryck elkaar gevonden en organiseren zij een compleet verzorgd lunchconcert op de zondagen 29 januari en 12 maart 2023 bij Buitenplaats Kameryck.

Een complete zondagmiddag uit!
De gasten wacht een warm welkom. Voorafgaand aan het theaterconcert serveert Buitenplaats Kameryck een Rycke lunch inclusief drankjes. Aansluitend geniet je van een geweldig concert in een schitterende ambiance. De locatie is namelijk prachtig gelegen tussen de weilanden. Een in alle opzichten een compleet middagje uit.

SYA | A Bright Sunny Afternoon
Een heerlijk, hartverwarmend concert in koud en grijs januari. SYA bestaat uit drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende akoestische instrumenten zoals gitaar, piano, dwarsfluit, accordeon en mandoline. Prachtige meerstemmige muziek met o.a. eigen geschreven liedjes en nummers van o.a James Taylor, Venice, Dixie Chicks en Crosby, Stills and Nash.

• Lunch en theaterconcert: zondag, 29 januari 2023
• Aanvang lunch 13.00 uur / concert 15.00 uur
• Kaarten voor dit unieke arrangement a € 64,50 kunnen besteld worden via www.kloosterwoerden.nl

Carel Kraayenhof en Leoni Jansen | Melancholie in de polder
Waar kan een concert met deze titel beter gepeeld worden dan in Het Groene Hart?! Een bandoneon, een gitaar, een bodhran en een stem. Met - hoe kan het ook anders bij deze twee muzikanten, die geen introductie meer nodig hebben, - mooie verhalen!
Met een repertoire opgebouwd dat varieert van hun gezamenlijke liefde voor de Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting. En uiteraard ontbreekt ook de Latijns-Amerikaanse folkmuziek en de tango niet!

• Lunch en theaterconcert: zondag, 12 maart 2023
• Aanvang lunch 13.00 uur / concert 15.00 uur
• Kaarten voor dit unieke arrangement a € 67,00 kunnen besteld worden via www.kloosterwoerden.nl

Noot voor de redactie niet voor publicatie:
voor meer informatie neemt u contact op met:

Jacqueline Engelhard, Theater- programma en Productie, mail jacqueline.engelhard@kloosterwoerden.nl, telefoon +31 6 8123 0167.
Birgit van der Woning, Commercieel Manager Buitenplaats Kameryck, mail birgit@kameryck.nl, telefoon +31 6 40857670.


Terug naar overzicht