Blog
Bij Kameryck

Unieke congreslocatie in Midden Nederland

Ben je op zoek naar een congreslocatie die centraal gelegen is in Nederland en uitstekend bereikbaar is? Dan ben je bij Buitenplaats Kameryck aan het juiste adres. Deze unieke locatie is gelegen in het prachtige Groene Hart van Utrecht en ligt op korte afstand van de snelwegen A2 en A12.

Perfect bereikbaar

Een goede congreslocatie moet goed bereikbaar zijn, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Buitenplaats Kameryck ligt centraal in Midden-Nederland en is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelwegen.

Bij Buitenplaats Kameryck is er volop parkeergelegenheid. Met ruim 250 gratis parkeerplaatsen en 6 elktrische laadpalen zit dat wel goed. Daarnaast is de locatie ook goed te bereiken met het openbaar vervoer, met een treinstation op slechts enkele minuten afstand. Voor het vervoer van het station naar de locatie kun je gebruik maken van de (streek)bus, de OV fiets of onze shuttle service.  

Onze prachtige buitenplaats beschikt over uitstekende audiovisuele middelen om jouw congres, bedrijfsuitje of vergadering tot een groot succes te maken. De ruimtes zijn geheel naar wens in te richten en de opstelling wordt aangepast aan jouw voorkeuren.

Bovendien is het mogelijk om na een drukke dag ontspannen te overnachten in onze unieke Veldhuysjes.

Congreslocatie in het Groene Hart

Een uitstekende bereikbaarheid is slechts het begin. Je wilt je gasten verrassen, inspireren, doelen behalen en een onvergetelijke indruk achterlaten. Buitenplaats Kameryck en ons ervaren team helpen jou om jouw boodschap over te brengen. Beleving, maatwerk en innovatie komen samen op deze prachtige locatie midden in het Groene Hart van Utrecht. Jouw congres zal nog lang in het geheugen van de deelnemers blijven!

Volledige ontzorging

Bij Buitenplaats Kameryck zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor jouw congres. Met jarenlange ervaring en kennis weten onze professionals precies wat je nodig hebt om een succesvol evenement te organiseren. Verwacht betrouwbaarheid en praktisch advies en een onvergetelijke bijeenkomst als resultaat.

Het verhaal achter Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck is ontstaan uit de passie voor natuur en het creëren van een unieke locatie waar mensen kunnen samenkomen en genieten van het prachtige landschap. De Buitenplaats is zorgvuldig ontwikkeld met respect voor het groene karakter van de omgeving.

De combinatie van een prachtige locatie, uitstekende faciliteiten en een toegewijd team zorgt ervoor dat Buitenplaats Kameryck de ideale locatie is voor elk type evenement.

De locatie biedt een scala aan mogelijkheden om jouw congres of ander evenement tot een succes te maken. Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een kleinschalig congres of een grote ruimte voor een groot congres , bij Buitenplaats Kameryck vind je de perfecte locatie. De verschillende zalen en ruimtes zijn flexibel in te delen en aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Ideaal voor een congres met subsessies. 

Naast de uitstekende faciliteiten voor jouw congres biedt Buitenplaats Kameryck ook diverse mogelijkheden voor ontspanning en teambuilding. Zo kun je na een intensieve congresdag genieten van een heerlijk diner in één van onze sfeervolle ruimtes of ontspannen tijdens een wandeling door de prachtige natuur van het Groene Hart. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden en stellen waar nodig een perfect activiteitenprogramma samen.


Terug naar overzicht