Blog
Bij Kameryck

*** PERSBERICHT*** Pop-up camping Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck opent pop-up camping KAMERIK – Buitenplaats Kameryck opent op 23 april haar deuren van een heuse pop-up camping! Wakker worden met uitzicht over de polders van het Groene Hart. Je hoort de vogels fluiten en je kunt ultiem genieten van rust en ruimte.  

Het idee voor de camping is eind 2020 ontstaan, tijdens COVID-19 en wordt nu in april gerealiseerd. De camping zal in totaal 36 camping plekken krijgen, verdeeld onder 14 kampeerplekken en 22 camperplekken.

Mark Haagen, eigenaar Buitenplaats Kameryck: “In november 2020 vroeg ik de vergunning aan en deze kwam in februari binnen. Ik dacht, we hebben de ruimte, we hebben de voorzieningen én een prachtige locatie. De camping is toegankelijk voor jong en oud. Of je nu uit de buurt komt of van ver, er is voor iedereen iets leuks te beleven op onze buitenplaats. Zo kunnen de kinderen genieten van de kinderboerderij en het pierenbadje in de zomer en is er voor de andere gasten natuurlijk onze Pitch&Putt- en voetgolfbaan. Maar, heerlijk fietsen en wandelen door het Groene Hart kan natuurlijk ook.”

Wat is een goede pop-up camping zonder een goed restaurant? Een absolute pré aan deze locatie is natuurlijk Restaurant ’t Ryck. Geweldig lunchen, borrelen en dineren aan het water. Veel van deze gerechten komen rechtstreeks van de hout gestookte buitenkeuken. Uiteraard zodra het restaurant open mag. Tot die tijd kunnen de gasten maaltijden afhalen. Het is ook mogelijk om afgebakken broodjes, croissants en andere producten te bestellen voor in de ochtend.

De camping is open van 23 april tot 29 augustus 2021.

Buitenplaats Kameryck
Sinds de verbouwing, die begin 2019 is afgerond, is de evenementenlocatie uit aan het groeien tot één van de meest populaire en toonaangevende locaties van Midden Nederland. De combinatie van de prachtige en centrale ligging in het Groene Hart, de uitstekende technische faciliteiten, de vele mogelijkheden tot activiteiten, het ruime terrein en mooie interieur maken Buitenplaats Kameryck een alles-in-één bestemming voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Meer informatie of boeken? Kijk hier


Terug naar overzicht