Blog
Bij Kameryck

PERSBERICHT: Grand Opening Buitenplaats Kameryck

Grand opening Buitenplaats Kameryck en Restaurant ’t Ryck


Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar na jarenlang juridisch gesteggel, elf maanden verbouwen en heel wat bloed zweet en tranen maakt Buitenplaats Kameryck zich eindelijk op voor de heropening van zowel de evenementenlocatie als het volledig vernieuwde Restaurant ’t Ryck, voorheen Kameryck. Met op 22 maart de officiële opening voor genodigden van Buitenplaats Kameryck, gevolgd door de officiële opening van Restaurant ’t Ryck op 23 maart, luidt de locatie de frisse start knallend in.


De verbouwing van de evenementenlocatie was zo ingrijpend dat het elf maanden heeft geduurd – maar dan heb je ook wat. Buitenplaats Kameryck 2.0 is tot in de kleinste details verbouwd en gemoderniseerd. De locatie is nu voorzien van alle moderne technische faciliteiten, waaronder een gigantisch multimediascherm van 14 bij 4,5 meter. Dankzij de verbouwing is er nu ruimte voor maar liefst 400 personen in de plenaire opstelling. Er zijn daarnaast twaalf subzalen toegevoegd om events in alle soorten en maten te kunnen faciliteren. Het interieur is fris en modern en alles is helemaal klaar voor de toekomst. De eerste bijeenkomsten zijn inmiddels met succes georganiseerd en er staan alweer talloze mooie evenementen op de planning.


Restaurant ’t Ryck
Niet alleen de evenementenlocatie is volledig op de schop gegaan, ook het restaurant heeft een totale metamorfose ondergaan. Het volledig vernieuwde interieur is warm en eigentijds en sluit perfect aan op de mooie omgeving. ’t Ryck zet daarmee in op een brede markt: dagjesmensen die een fietstocht in ’t Groene Hart maken, kunnen hier terecht voor koffie en lunch om even tot rust te komen. Maar dankzij de gunstige ligging tussen Utrecht en Amsterdam en op een steenworp afstand van omliggende dorpen Woerden en Breukelen, heeft Restaurant ’t Ryck de ambitie om een vaste waarde te worden als goed restaurant in de omgeving voor iedereen die op zoek is naar heerlijk eten op een ongedwongen plek.
Met een eigen keukenbrigade, groente- en theetuin, open wijnen en veel seizoensgebonden streekproducten zit dat heerlijke eten in ieder geval wel goed. Naast de à la carte keuken wil ’t Ryck straks zoveel mogelijk de buitenomgeving omarmen, door gebruik te maken van de smoker, barbecues en grills op het ruimte terras.
Om de heropening te vieren heeft Buitenplaats Kameryck een speciaal proeverijmenu opgesteld – en om het helemaal feestelijk te maken is elk tweede menu tot 20 april gratis.


Noot voor de redactie
Birgit van der Woning
birgit@kameryck.nl
06 408 576 70
www.kameryck.nl

Fotocredits: Clickshots fotografie


Terug naar overzicht