Blog
Bij Kameryck

Evenement organiseren in Utrecht

Een uniek zakelijk evenement organiseren in Utrecht

Bij het organiseren van een evenement is de locatie van cruciaal belang. Bij Buitenplaats Kameryck vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, congres of feest, Buitenplaats Kameryck biedt een inspirerende omgeving om je gasten te inspireren en te verrassen.. Het prachtige landschap van het Groene Hart in Utrecht is de perfecte setting voor elk soort evenement.


Professionele ondersteuning

Het professionele team van Buitenplaats Kameryck staat voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces Vanaf het eerste contact tot de dag van je evenement. Met meer dan 16 jaar ervaring kun je rekenen op deskundig advies en een persoonlijke aanpak. Zo kun jij je volledig richten op de inhoud en het succes van je evenement.


Diverse ruimtes

Buitenplaats Kameryck beschikt over verschillende sfeervolle en veelzijdige ruimtes die perfect kunnen worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Van intieme vergaderruimtes tot ruime zalen en prachtige buitenpaviljoens- bij Buitenplaats Kameryck vind je altijd een geschikte ruimte voor je evenement.


Catering uit eigen keuken

Buitenplaats Kameryck beschikt over een eigen keukenbrigade die zoveel mogelijk met biologische streekproducten werkt. Ons foodconcept draait rondom onze prachtige Vuurplaats met Afrikaanse braai. Het is de buitenplaats waar alle elementen samenkomen.Goed eten en drinken is namelijk essentieel voor een geslaagd evenement. Buitenplaats Kameryck staat bekend om zijn voortreffelijke catering die de smaakpapillen van je gasten zal prikkelen. Geniet van heerlijke gerechten bereid met verse, lokale ingrediënten en verras je gasten met een culinair festijn!


Teambuilding activiteiten

De leukste activiteiten voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Utrecht vind je bij Buitenplaats Kameryck. Wil je de teamgeest versterken en de samenwerking bevorderen? Buitenplaats Kameryck biedt een breed scala aan teambuilding activiteiten die zorgen voor plezier en verbondenheid onder je teamleden. Van avontuurlijke buitenactiviteiten tot creatieve workshops, er is voor elk team iets te beleven. Het ervaren team denkt graag met je mee en maken activiteiten programma’s op maat.


Duurzaamheid

Bij Kameryck geloven we in duurzaamheid en respect voor het milieu. Kies je voor Buitenplaats Kameryck als jouw evenementenbedrijf in Utrecht, dan ben je verzekerd van een evenement waar rekening wordt gehouden met mens en milieu. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en bieden je de mogelijkheid om jouw evenement op een verantwoorde manier te organiseren.


Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Een goede bereikbaarheid is belangrijk voor de gasten van je evenement. Buitenplaats Kameryck is gunstig gelegen in het hart van Nederland en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien bieden we voldoende parkeergelegenheid voor al je gasten.

Veelgestelde vragen

1. Wat voor soort evenementen kan ik bij Buitenplaats Kameryck organiseren?

Buitenplaats Kameryck biedt een scala aan mogelijkheden, waaronder bedrijfsfeesten, teambuildingactiviteiten, zakelijke bijeenkomsten, congressen, meerdaagse bijeenkomsten en meer.

2. Hoe kan ik de beschikbaarheid van de locatie controleren?

Neem eenvoudig contact op met het team van buitenplaats Kameryck via de website of telefoon om de beschikbaarheid voor jouw evenement te bespreken.

3. Is Buitenplaats Kameryck duurzaam?

Ja, Gezien de ligging, midden in de natuur, uitkijkend over de polders van Het Groene Hart kan Buitenplaats Kameryck niet anders dan rekening houden met onze omgeving en het milieu.  Je kunt meer lezen over ons MVO beleid op de website. 

Kan Buitenplaats Kameryck helpen bij het organiseren van teambuilding activiteiten?

Zeker! Buitenplaats Kameryck biedt een breed scala aan teambuilding activiteiten aan om de teamgeest te versterken en de samenwerking te bevorderen. Daarnaast adviseert het ervaren team aan de hand van jouw wensen. Ook kunnen zij indien wenselijk een activiteitenprogramma op maat voor je samenstellen. 

Met Buitenplaats Kameryck als jouw partner in evenementenorganisatie ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Neem vandaag nog contact met ons op om je volgende evenement in Utrecht te plannen!


Terug naar overzicht