Blog
Bij Kameryck

Bijzonder vergaderen in midden Nederland

Ervaar Buitenplaats Kameryck, een unieke vergaderlocatie in het midden van Nederland. Gelegen in Kamerik, is onze locatie op slechts 30 kilometer van Utrecht en circa 35 kilometer van Amsterdam. Ons toegewijde en ervaren team zorgt ervoor dat je volledig wordt ontzorgd. Onze centrale vergaderlocatie biedt verschillende vergaderzalen en ruimtes, allemaal uitgerust met geavanceerde technische voorzieningen.

Vergaderen in het Groene Hart in midden Nederland

Buitenplaats Kameryck is een geliefde bestemming voor vergaderingen, bedrijfsuitjes of congressen in de omgeving van Utrecht. En dat is logisch, want we bevinden ons midden in het Groene Hart! Hierdoor vergader je niet alleen dicht bij Utrecht, maar ook midden in de natuur. Onze locatie in de Randstad zorgt voor uitstekende bereikbaarheid en een inspirerende omgeving. Wat ons onderscheidt van andere locaties in Utrecht, is onze prachtige omgeving en de hoeveelheid ruimte, zowel binnen als buiten. Elke vergaderzaal beschikt over daglicht en is flexibel in te delen. 

Tijdens de pauzes kun je genieten van de rust en de natuur, of een wandeling maken om even te ontspannen en op te laden. Verder kun je rekenen op alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een succesvolle vergadering. 

Of je nu met klein gezelschap komt voor een bijeenkomst, of met een heel team om de aftrap van een nieuw project te organiseren, in beide gevallen kunnen wij met onze vergaderlocatie een passende oplossing bieden die volledig aansluit op uw wensen.

Groen vergaderen in midden Nederland

Om optimaal te genieten van de prachtige omgeving en de natuur van het Groene Hart, zijn er verspreid over het terrein drie paviljoens, elk met een schitterend panoramisch uitzicht over de polders van Het Groene Hart.

Geniet van het weidse uitzicht over de polders van het Groene Hart, de watervogels, koeien en geiten en ervaar de serene natuur in deze prachtige paviljoens. Wij zijn trots op onze groene locatie en dragen graag bij aan een betere wereld. Onze vergaderruimtes zijn voorzien van energiezuinige verlichting en we maken gebruik van milieuvriendelijke materialen waar mogelijk.

Onze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Hierdoor is onze vergaderlocatie toegankelijk voor iedereen, ongeacht of zij uit de provincie Utrecht komen of niet. 

Hoogwaardige service met een persoonlijke touch

Kiezen voor een vergadering bij Buitenplaats Kameryck betekent kiezen voor een succesvolle bijeenkomst. Ons team van enthousiaste medewerkers zorgt voor een persoonlijke service. Meer weten? Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.


Terug naar overzicht