Schapendrijven
Bij buitenplaats Kameryck

Schapendrijven

Ben je op zoek naar een leuke én leerzame buitenactiviteit voor jouw team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Lees meer

Workshop schapendrijven

Een originele teambuildingsactiviteit, heerlijk buiten in de polder bij Buitenplaats Kameryck.
Tijdens de Workshop Schapendrijven krijg je op ludieke wijze inzicht in jullie eigen gedrag en dat van het team. De schapen vormen hierin de spiegel. Afhankelijk van de doelstelling van jullie bijeenkomst kunnen thema’s als samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie centraal staan. Met mooie metaforen leggen jullie de link naar jullie team. De workshop brengt inzicht, inspiratie maar ook energie!

Hoe ziet de workshop schapendrijven eruit?

Door middel van diverse opdrachten breng je samen de schapen in beweging. We beginnen eenvoudig, maar gedurende de workshop worden de oefeningen steeds uitdagender. Na een interactieve uitleg is het de vraag wie er goed heeft opgelet en het in zich heeft om een goede schapendrijver te worden. Je gaat het zien wanneer jullie team (eventueel opgedeeld in kleinere groepjes) de schapen over een uitdagend parcours gaan leiden. Dit lukt alleen met goede samenwerking binnen het team!

Vervolgens krijg je een kijkje in de bijzondere sport ‘Schapendrijven met Border Collies’. Daarbij zie je hoe we onze honden selecteren en trainen van pup tot volwassen sporthond. Een ware inspiratiebron die bijzondere inzichten geeft om zeker mee te nemen naar de werkvloer.

Tot slot eindig je de workshop met een uniek finalespel. Eén ding staat vast, dit is gegarandeerd de meest bijzondere vorm van Schapendrijven ooit!

 

informatie

  • Aantal deelnemers: 10 - 100
    Het is mogelijk om deze activiteit met een grote groep te doen. De prijzen die zijn afgegeven zijn tot 30 personen. Alles daarboven is in overleg.  Wil je overleggen over een aanbod dat perfect aansluit op de grootte van jullie team? Neem dan contact met ons op.
  • Tijdsduur: Ca. 1,5 uur
  • Eerste 10 personen € 1.575,00 daarna € 30,00 p.p. (tot 30 personen). 

informatie

Deze activiteit duurt 1,5 uur en vindt buiten plaats. Heb je inhoudelijke wensen? Tijdens een telefonische voorbespreking kunnen we deze wensen doornemen en de mogelijkheden bespreken. Zo sluit de workshop naadloos aan op jullie bijeenkomst.

Eigen risico
Tijdens het ontvangst zijn alle gasten verplicht om een eigen risicoformulier te ondertekenen ter bevestiging van het feit dat de gekozen activiteit risico’s met zich mee kan brengen. Indien dit formulier niet ingevuld wordt, zal deze deelnemer uitgesloten worden van deelname aan de activiteit. Het invullen kan eenvoudig doormiddel van een formulier of een QR-code.

Het nuttigen van alcohol voor en tijdens activiteiten
Het is op geen enkele wijze toegestaan om voor en tijdens de activiteiten alcohol te nuttigen. Deelnemers die wel alcohol hebben genuttigd zullen ten aller tijden worden uitgesloten van deelname.