Pubquiz
Bij buitenplaats Kameryck

Weet jij alle antwoorden?

Gezellig, hilarisch en interactief, dat zijn de kenmerken van onze pubquiz!

Lees meer

Lees meer

 

 

pubquiz

Gezellig, hilarisch en interactief, dat zijn de kenmerken van onze pubquiz! We houden rekening met het publiek, passen de vragen en de quizmaster hierop aan en denken graag met jou mee om het maximale uit de quiz te halen.

Onder begeleiding van onze professionele quizmaster nemen jullie het tegen elkaar op. Onze quizmaster zal natuurlijk toezien op een eerlijk en sportief verloop van de quiz.
De quiz is in te zetten als afsluiter van de dag met alle collega’s, tussen de gangen van een lekker diner of als teambuildingstool om elkaar beter te leren kennen. 

030224ger8363.jpg

sfeerfoto04-2.jpg


informatie

  • Aantal deelnemers: Vanaf 15 personen
  • Tijdsduur: Ca. 1,5 uur
  • Prijs: v.a. € 25

Grote groepen zijn zeker mogelijk, graag bespreken we dit vooraf! 

Onze prijs is een vanaf prijs. Dit hangt af van het soort pubquiz dat je bij ons wilt spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om de pubquiz te personaliseren. Wij bieden onze pubquiz incl. quizmaster aan. Deze pubquiz wordt via je mobiele telefoon gespeeld. Ben je met meer dan 50 personen? Dan maken we gebruik van een uitgebreide versie met stemkastjes onder begeleiding van een professionele quizmaster. Voor meer informatie neem contact op met ons events team via events@kameryck.nl