Highlandgames
Bij buitenplaats Kameryck

kracht en finesse

Niet uitsluitend geschikt voor krachtpatsers!

Lees meer

Lees meer

highland games

Deze oeroude krachtpatsersport heeft zijn oorsprong in de Schotse hooglanden in de 11e eeuw. Clans van verschillende regio’s gingen – uiteraard in Schotse kilts – de strijd aan met elkaar om te bepalen welke clan de sterkste is. Nu ben jij aan de beurt. Meet je krachten met vrienden of collega’s met slalom met een zware balk, paalwerpen, gevecht op de evenwichtbalk, vatrollen, touwtrekken, gewicht gooien, skilopen, hout zagen en spijker slaan. Naast kracht spelen ook behendigheid en souplesse een belangrijke rol in de highlandgames, het is dus leuk voor iedereen!

informatie

  • Aantal deelnemers: 15-100
  • Tijdsduur: Ca. 1,5 uur
  • Prijs: Eerste 15 personen € 599,50, daarna € 21,45 p.p.

Eigen risico
Tijdens het ontvangst zijn alle gasten verplicht om een eigen risicoformulier te ondertekenen ter bevestiging van het feit dat de gekozen activiteit risico’s met zich mee kan brengen. Indien dit formulier niet ingevuld wordt, zal deze deelnemer uitgesloten worden van deelname aan de activiteit. Het invullen kan eenvoudig doormiddel van een formulier of een QR-code.

Het nuttigen van alcohol voor en tijdens activiteiten
Het is op geen enkele wijze toegestaan om voor en tijdens de activiteiten alcohol te nuttigen. Deelnemers die wel alcohol hebben genuttigd zullen ten aller tijden worden uitgesloten van deelname.