Expeditie kameryck
Bij buitenplaats Kameryck

Op expeditie in de rimboe

Alleen voor de echte avonturiers!

Lees meer

Lees meer

Expeditie kameryck

Deze Expeditie Kameryck voert je in teams van 8 tot 10 personen over water en land. Het is een zware overlevingstocht door de jungle van het Groene Hart. Tijdens deze tocht probeer je door diverse ‘battles’ te winnen als overwinnaar uit de strijd te komen.

Vecht vanuit de kano met een zoetwaterhaai en jaag op wild in de bossen. Steek woeste rivieren over, zorg voor voldoende drinkwater en maak vuur. Vind je weg door het doolhof, maar pas op voor de vuurspuwende draak!
Het is een barre tocht waarbij hopelijk iedereen het er levend vanaf brengt.


Het is niet waarschijnlijk dat je het er bij deze expeditie schoon en zonder kleerscheuren vanaf brengt. Buitenplaats Kameryck beschikt over douches, zodat deelnemers zich na afloop kunnen opfrissen. Deze activiteit vindt plaats onder begeleiding van professionele instructeurs.

img-2651-1.jpg

expeditie-kameryck-1.0-1.jpg

informatie 

  • Aantal deelnemers: 10-80
  • Tijdsduur: ca. 1,5-2 uur
  • Vanaf 10 jaar (onder begeleiding van een volwassene)
  • Prijs: Eerste 10 personen € 346,50,00 daarna € 28,50 p.p.

Eigen risico
Tijdens het ontvangst zijn alle gasten verplicht om een eigen risicoformulier te ondertekenen ter bevestiging van het feit dat de gekozen activiteit risico’s met zich mee kan brengen. Indien dit formulier niet ingevuld wordt, zal deze deelnemer uitgesloten worden van deelname aan de activiteit. Het invullen kan eenvoudig doormiddel van een formulier of een QR-code.

Het nuttigen van alcohol voor en tijdens activiteiten
Het is op geen enkele wijze toegestaan om voor en tijdens de activiteiten alcohol te nuttigen. Deelnemers die wel alcohol hebben genuttigd zullen ten aller tijden worden uitgesloten van deelname.