E-chopper
Bij buitenplaats Kameryck

Rit door het Groene Hart op de E-chopper

Soepel en geruisloos de weg verkennen door het prachtige Groene Hart tijdens een ongeveer twee uur durende tocht op de E-chopper. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je E-chopper geniet je van de prachtige omgeving van het Groene Hart, zonder lawaai of schadelijke uitlaatgassen. Daar gaat letterlijk iedereen op vooruit. 

Lees meer

Lees meer

E-chopper

Je wordt ontvangen bij Buitenplaats Kameryck. Vanaf hier start de uitleg en de demonstratie van de E-chopper. Nadat iedereen geïnstalleerd is op de E-chopper start de twee uur durende tocht door het Groene Hart. Tijdens de rit geniet je van al het moois wat onze omgeving te bieden heeft, zoals weilanden, water en rietkragen. Het eindpunt van de rit is bij Buitenplaats Kameryck. 

Let op, de bestuurder moet minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs B. 
Heb je geen rijbewijs? Wees niet getreurd. Er kan voor een passend alternatief gezorgd worden. 

Deze activiteit is te boeken vanaf 20 personen tot max. 28 personen

birgit-e-chopper.jpg

Informatie

  • Uitleg en demonstratie E-chopper
  • Tocht van 2 uur door het Groene Hart

Voor de eerste 20 personen € 1.408 
Elke E-Chopper extra t/m  28 stuks € 57,00 

Eigen risico
Tijdens het ontvangst zijn alle gasten verplicht om een eigen risicoformulier te ondertekenen ter bevestiging van het feit dat de gekozen activiteit risico’s met zich mee kan brengen. Indien dit formulier niet ingevuld wordt, zal deze deelnemer uitgesloten worden van deelname aan de activiteit. Het invullen kan eenvoudig doormiddel van een formulier of een QR-code.

Het nuttigen van alcohol voor en tijdens activiteiten
Het is op geen enkele wijze toegestaan om voor en tijdens de activiteiten alcohol te nuttigen. Deelnemers die wel alcohol hebben genuttigd zullen ten aller tijden worden uitgesloten van deelname.