Bruggen bouwen
Bij buitenplaats Kameryck

Teambuilding!

Met je team een brugbouwen staat voor meer dan alleen voor samenwerking

Lees meer

Lees meer

Bruggen bouwen

Een gemeenschappelijk doel, commitment, wie doet wat?, communicatie, afspraken maken, respect, vertrouwen, waardering, betrokkenheid & timing.

Het bruggen bouwen staat voor teamwork. Alle materialen liggen voor je klaar. Na een duidelijke instructie ga je allemaal tegelijk aan de slag. Het team wordt in twee of meer teams opgesplitst zodat iedere subgroep aan zijn /haar deel van de brug kan werken. Uiteindelijk worden de brugdelen aan elkaar gekoppeld en is er letterlijk een brug geslagen… Iedereen werkt aan hetzelfde doel. De brug krijgt uiteindelijk een lengte van bijna 10 meter en wordt over het water gebouwd. Vooraf bespreken wij graag de doelen!

informatie 

  • Aantal deelnemers: 10-100
  • Tijdsduur: Ca. 1,5-2 uur
  • Prijs: Voor de eerste 10 personen € 650,00 daarna  €35,75 p.p.

Grote groepen zijn zeker mogelijk, graag bespreken we dit vooraf. 

Eigen risico
Tijdens het ontvangst zijn alle gasten verplicht om een eigen risicoformulier te ondertekenen ter bevestiging van het feit dat de gekozen activiteit risico’s met zich mee kan brengen. Indien dit formulier niet ingevuld wordt, zal deze deelnemer uitgesloten worden van deelname aan de activiteit. Het invullen kan eenvoudig doormiddel van een formulier of een QR-code.

Het nuttigen van alcohol voor en tijdens activiteiten
Het is op geen enkele wijze toegestaan om voor en tijdens de activiteiten alcohol te nuttigen. Deelnemers die wel alcohol hebben genuttigd zullen ten aller tijden worden uitgesloten van deelname.