Boksworkshop
Bij buitenplaats Kameryck

Sparren met Disc

De boksworkshop Sparren met DISC zorgt voor veel positieve energie door maximale interactie tussen de deelnemers.

Lees meer

Lees meer

 

 

Boksworkshop

De workshop 'Sparren met DISC' brengt  positiviteit met zich mee door de actieve betrokkenheid van alle aanwezigen. Onder leiding van een bevlogen coach en gesteund door grondige theorie, ontdekken deelnemers meer over zichzelf en elkaar. Boksen dient als middel om zelfinzicht te vergroten, omdat het snelle, instinctieve reacties vereist, waardoor er geen ruimte is voor bedachtzaam of sociaal wenselijk gedrag. Deze directheid in het boksen biedt duidelijke inzichten in hoe men relaties aangaat, communiceert en grenzen aangeeft. De workshop biedt handvatten om zowel eigen gedrag als dat van anderen te herkennen en te begrijpen. Een perfecte teambuildingsactiviteit. 

disc-teambuilding-excel-events-6-.jpg

INFORMATIE

  • Aantal deelnemers: Vanaf 10 personen
  • Tijdsduur: Ca. 1,5 uur
  • Eerste 10 personen €600,00, daarna € 27,50 p.p.

Grotere groepen of langer boksen behoort ook tot de mogelijkheden, graag bespreken we dit vooraf. Hier zullen extra kosten bij komen. De boksworkshop vindt in principe altijd buiten plaats. Mocht dit niet mogelijk zijn i.v.m. het weer dan zullen wij vooraf met elkaar bespreken wat het alternatief kan zijn. 

Eigen risico
Tijdens het ontvangst zijn alle gasten verplicht om een eigen risicoformulier te ondertekenen ter bevestiging van het feit dat de gekozen activiteit risico’s met zich mee kan brengen. Indien dit formulier niet ingevuld wordt, zal deze deelnemer uitgesloten worden van deelname aan de activiteit. Het invullen kan eenvoudig doormiddel van een formulier of een QR-code.

Het nuttigen van alcohol voor en tijdens activiteiten
Het is op geen enkele wijze toegestaan om voor en tijdens de activiteiten alcohol te nuttigen. Deelnemers die wel alcohol hebben genuttigd zullen ten aller tijden worden uitgesloten van deelname.

disc-teambuilding-excel-events-27-.jpg