Heerlijk lunchen of dineren in Utrecht bij Kameryck


Wijziging in openingstijden

In januari gaan wij de doorbraak maken van het nieuwe pand naar het huidige pand. Een bijzonder moment waar we erg naar uitkijken. Maar dat betekent helaas ook dat wij de hele maand januari en februari gesloten zijn voor koffie, lunch, diner en borrel. Medio maart staan wij uiteraard weer voor u klaar!

Restaurant Kameryck is bij uitstek geschikt om heerlijk te komen eten. Met familie, vrienden, collega’s of alleen. U bent van harte welkom in ons restaurant en bij mooi weer op het terras aan het water. We raden u aan om altijd een reservering te maken. Dit kan via de website, maar u kunt ons ook even bellen. Voor groepen vanaf 10 personen kijken wij graag samen met u naar een passend menu.

Ryckelijk genieten

Een mooi stuk vlees, een lekker stukje vis of een hele goede hamburger; goed eten, waar het kan biologisch maar altijd rekening houdend met de seizoenen en van topkwaliteit. De kaart van Kameryck kun je omschrijven als een goede bistro kaart met voor ieder wat wils. U kunt ook kiezen voor ons maandelijks wisselend driegangenmenu. Net iets culinairder, minstens net zo lekker.

Kameryck heeft een eigentijdse keuken en gebruikt mooie biologische en streekeigen producten. Daarbij adviseren wij heerlijke, passende wijnen. Veel producten komen, na zorgvuldige selectie, rechtstreeks uit het Groene Hart. Waar mogelijk gebruiken wij kruiden uit onze eigen kruidentuin. Wij laten u graag ervaren hoe wij invulling geven aan ons motto ‘Kameryck, Ryckelijk Genieten’.

Kinderkaart

De menukaart van Kameryck is zeer kindvriendelijk. Wij vinden dat kinderen naast de keuze uit frietjes of een pannenkoek ook de gerechten voor volwassenen als kindergerecht moeten kunnen bestellen. Kameryck, Ryckelijk Genieten, zeker ook voor onze kleinste gasten.

Dieetwensen en allergieën

Wij houden rekening met uw dieetwens of allergie. Wij zorgen ervoor dat u minstens net zo geniet als iedere andere gast. Dit lukt zeker als u bij de reservering aangeeft waar wij rekening mee kunnen houden. Zodoende kunnen wij dit goed voorbereiden en zorgen we er samen voor dat alle gasten een fantastische (maal)tijd beleven bij Kameryck.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant