Vergaderen
Bij buitenplaats Kameryck

vergaderen in rust en ruimte

Buitenplaats Kameryck is een populaire bestemming voor vergaderingen. Logisch ook: de bereikbaarheid is uitstekend, er zijn 450 eigen parkeerplaatsen en de serene omgeving stimuleert en inspireert.

Lees meer

Lees meer

buitenplaats kameryck

Vergaderen

Alle moderne faciliteiten die benodigd zijn voor een geslaagde vergadering zijn aanwezig. Er zijn talloze mogelijkheden: kom met drie personen voor een kleinschalige meeting, of kom met je hele bedrijf om de kick-off van een nieuw project te organiseren.

vergader paviljoens

Om echt optimaal te kunnen profiteren van de prachtige omgeving van het Groene Hart zijn er verspreid over het terrein drie paviljoens, met prachtig weids panorama uitzicht over de polders. Kijk kilometers uit over de akkers, de watervogels en de koeien en de schapen en profiteer optimaal van de serene setting in deze mooie paviljoens.

catering

De catering wordt verzorgd door onze eigen keukenbrigade en ons brood komt van de lokale bakkerij uit Maarssen. De kruiden komen uit onze eigen kruidentuin en de scharreleieren komen van de boerderij van de familie Kempen in Kamerik. We maken onze eigen jam en honing voor de lunch en we maken vers sap van lokaal geoogst fruit. Aansluitend dineren? Onze keuken staat klaar om de dag met een heerlijk diner af te sluiten.

Recensies