Congressen
Bij buitenplaats Kameryck

de perfecte congreslocatie

Buitenplaats Kameryck onderscheidt zich op het gebied van congressen door de combinatie van de idyllische omgeving waarin het zich bevindt en de uitstekende moderne faciliteiten die het biedt.

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

Congressen

Voor congressen is Buitenplaats Kameryck een ideale locatie. Los van goede randvoorwaarden zoals de perfecte ligging in de Randstad tussen Utrecht en Amsterdam, de ruim 350 eigen parkeerplaatsen voor de deur en de mogelijkheid om een shuttlebus in te zetten naar station Woerden of Breukelen, is het terrein zo groot dat het ideaal is om grote groepen mensen te verwelkomen. Bekijk hier de rondleiding van ons terrein. 

Flexibiliteit

Moderne congressen bestaan niet meer uit één praatje van een keynote speaker in de plenaire zaal om vervolgens met zijn allen weer naar huis te gaan. Buitenplaats Kameryck biedt daarom 12 subzalen die het makkelijk maken om een divers dagaanbod op te zetten als organisator van een congres. Bijvoorbeeld een aantal workshops aansluitend of voorafgaand aan de keynote speaker. Die flexibiliteit maakt het makkelijk om alles naar eigen wens in te vullen.

Tot 400 personen plenair en 12 subzalen

De grote zaal biedt plaats aan 400 personen in een plenaire opstelling. Daarnaast beschikt Buitenplaats Kameryck over maar liefst 12 subzalen die dankzij schuifwanden flexibel in te delen zijn. Het uitzicht is overal weids en alle zalen op de begane grond zijn voorzien van een eigen terras. Benieuwd naar alle zalen? Deze kan je bekijken op onze vergaderpagina. Inclusief 360 graden foto's!

dji082-1.jpg
1235-img-9323-28842772-flickfeeder-1.jpg
Deze bedrijven gingen je voor

Catering

Buitenplaats Kameryck beschikt over een eigen keukenbrigade die zoveel mogelijk met biologische streekproducten werkt, maar natuurlijk is het mogelijk om samen met ons team het perfecte menu voor elk event samen te stellen.

Duurzaam

Als locatie die haar prachtige ligging in het Groene Hart koestert, zijn wij het verplicht de omgeving ook te respecteren. Daarom hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Zo draait het nieuwe gedeelte straks zonder aardgas. Het wordt namelijk van energie voorzien door middel van warmtebronnen.

Techniek

Dankzij een recente verbouwing is alles qua techniek state-of-the-art. Elk event profiteert daarom van uitstekende technologische mogelijkheden, zoals een gigantisch scherm van 14,5 bij 4 meter langs de gehele breedte van onze plenaire zaal, een perfect lichtplan en kwaliteitsaudio. Daarnaast is de grootste zaal voorzien van het Moods on Demand concept: een audiovisueel middel dat met een druk op de knop de gehele sfeer van het event kan veranderen.

Centraal gelegen

Buitenplaats Kameryck beschikt over ruim 350 gratis parkeerplaatsen. Voor alle gasten die per openbaar vervoer naar Buitenplaats Kameryck willen komen bieden wij een gratis* shuttle service vanaf NS Station Woerden aan. Deze ‘Kameryck Shuttle‘ brengt jullie binnen 10 minuten vanaf het station naar onze locatie. Daarnaast rijdt er ook een (streek)bus vanaf station Woerden en Breukelen. Ga naar 9292.nl voor meer informatie.

evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of Aniek op:

+31 (0) 348 400 771

aniek-website-3.png
Nieuwsgierig
kameryck-vogelvlucht.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Kijk hier