Bedrijfsuitjes
Bij buitenplaats Kameryck

er op uit met je collega's

Om even rust te nemen van de vergadertafel, of als teambuildingactiviteit, bieden wij talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals fierljeppen, Pitch & Putt golf, boogschieten of een fiets of wandeltocht in de mooie omgeving van het Groene Hart.

Lees meer

Meer lezen

buitenplaats kameryck

Bedrijfsuitje

Buitenplaats Kameryck is waarschijnlijk de meest diverse evenementenlocatie voor bedrijfsuitjes. Met maar liefst twintig verschillende activiteiten, binnen en buiten, kun je hier gegarandeerd iets doen waar het hele team zin in heeft. Zijn je collega’s in een avontuurlijke bui? Doe Expeditie Kameryck, een workshop Schermen of echte Highland Games. Toch liever wat relaxter? Ook dat dat kan! Profiteer optimaal van onze ruime buitenomgeving met één van deze leuke bedrijfsuitjes.

mixen en matchen

Natuurlijk is het ook mogelijk om te mixen en matchen. Misschien wil de helft van het team toch liever bumpervoetbal doen dan voetgolf. Met één telefoontje overleggen we de mogelijkheden en maken we een passend aanbod, geheel aangesloten op jouw wensen. Ook bij slecht weer.

bedrijfsfeest

Ook voor een bedrijfsfeestje of een goed diner kun je goed terecht bij Buitenplaats Kameryck. Huur onze locatie voor een groot bedrijfsfeest, of organiseer een barbecue op ons prachtige buitenterrein. Voor fine dining op fraai gedekte tafels draait onze chef zijn hand niet om. Om de beleving compleet te maken, kunnen gasten na het feest overnachten in onze karakteristieke ‘Veldhuysjes’ op het terrein, of in de buurt in één van onderstaande accommodaties.

Deze bedrijven gingen u voor
evelien-1.png

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel Evelien of aniek op:

+31 (0) 348 400 771

aniek-website-2.png
kameryck-vogelvlucht-foto.jpg

Nieuwsgierig?

We leiden je graag rond bij buitenplaats Kameryck

Ben je al nieuwsgierig? Volg deze virtuele rondleiding voor een perfect beeld van onze locatie!

Lees meer