VR Dining


Virtual Reality Games tijdens het diner

Betreedt een nieuwe wereld samen met je collega’s en speel uitdagende teamopdrachten in virtual reality, waarin de zintuigen zicht en gehoor worden misleid en de lachsalvo’s de enige werkelijkheid zijn. In totaal zijn het 5 rondes rondom uw heerlijke 3-gangen diner in de ‘normale wereld’. Ons VR dinerspel is direct ook het enige spel in Nederland waar je niet de gehele avond met dezelfde teamspelers speelt.

Wat dit uitje bijzonder maakt, is dat je niet alleen ‘samenwerkt’ met de mensen aan tafel, maar ook in virtual reality gekoppeld kan worden aan andere collega’s. Dat verhoogt de gewenste teambuilding. Je speelt voor je eigen team, maar op het moment dat de VR-bril wordt opgezet, kun je direct communiceren en samenwerken in virtual reality. Ja, ja…dit is pas echt vernieuwend!

Aantal deelnemers: 20 – 100 | Tijdsduur: ca 4 uur
Prijs: vanaf € 82,50 p.p.

Inclusief: Spelleider / Professionele begeleiding, VR equipment / brillen, driegangendiner, eigen zaal/ruimte, één van de meest innovatieve spellen in Nederland, beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit, prijsuitreiking
Exclusief: BTW, consumpties

Vraag direct uw offerte aan:

Ontvangst met 1 uur borrel met 2x warm bittergarnituur: JaNee

Drankarrangement: JaNee


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant