Vintage vergaderen bij Kameryck


‘Eigen hutje in de wei’

Vanaf november pakken wij weer uit met een uniek pop-up vergaderconcept. Vintage vergaderen in je eigen ‘hutje in de wei’. Een van de losstaande paviljoens ondergaat een volledige metamorfose. Met behangpanelen en vintage meubels en accessoires is een ouderwets huiselijke warme sfeer gecreëerd. Gasten worden letterlijk aan het werk gezet tijdens de vergadering. Af en toe een houtje op het vuur, zelf de tafel dekken en je eigen boterham smeren. Ouderwetse gezelligheid aan de keuken(vergader)tafel en ‘ontstaan daar niet vaak de beste ideeën’?

Smeer zelf je eigen boterham

Het ‘ryckelijk gevulde lunchkrat’ met (h)eerlijke producten wordt op de afgesproken tijd bezorgd. Samen de tafel dekken als vergaderbreak en het beleg doorgeven als teambuilding, het is soms zo simpel. En voor een frisse neus een blokje om in het prachtige natuurgebied ‘Oortjespad’. Een bijzondere ervaring, van alle gemakken voorzien, maar net even anders.

Knipoog naar de jaren ’50

Vintage vergaderen is een belevingsconcept met een knipoog naar de jaren ’50. De inrichting zorgt voor een ouderwets huiselijke sfeer met unieke details. Inspiratie rondom, want buiten het unieke landelijke uitzicht zijn er knusse hoekjes gecreëerd. Zo kun je loungen bij de houtkachel en voor actieve brainstormsessies is er een ‘gevuld’ antiek bureau en knip je zelf het papier van de rol.

Dit concept is exclusief te reserveren van november tot en met maart voor groepen tot max 20 personen.

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Voorzieningen

  • Ruim 350 gratis parkeerplaatsen
  • Gratis shuttle service
  • Gratis WIFI

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

“We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!”

Bruiloft

“Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.”

Restaurant