Uitbreiding Kameryck


Kameryck wordt ook congreslocatie

Na een bouwstop van ruim 5 jaar hebben wij in mei 2017 eindelijk groen licht gekregen voor onze geplande nieuwbouw. Vele maanden van voorbereiding volgden en uiteindelijk is 10 april 2018 de bouw hervat. Er wordt een vleugel aan het bestaande pand gebouwd, waar ruimte komt voor plenaire bijeenkomsten tot 400 personen. Daarmee wordt Kameryck ook een interessante congres- en evenementenlocatie. Naast deze nieuwbouw wordt ook het huidige pand aangepakt. Hier wordt onder meer een vast plek gecreëerd waar men altijd terecht kan voor een kopje koffie, lunch of diner, ongeacht de bezetting.

Via foto’s en video’s houden we jullie op de hoogte van de vorderingen van onze plannen en de bouw, tot en met de grote opening van ‘Buitenplaats Kameryck’ in maart 2019.

Gesloten
In januari gaan wij de doorbraak maken van het nieuwe pand naar het huidige pand. Een bijzonder moment waar we erg naar uitkijken. Maar dat betekent helaas ook dat wij de hele maand januari gesloten zijn. In februari verwelkomen wij u graag voor uw zakelijke bijeenkomst in ons nieuwe pand. Aan het bestaande pand zal in de maand februari de laatste hand gelegd worden.

In maart zal de gehele locatie zijn deuren openen!

Artist Impression nieuwbouw Kameryck

De laatste beelden van Kameryck 2.0!

 

3D Visuals

Om een goed en realistisch beeld te krijgen van hoe zowel het bestaande pand als de nieuwbouw er uit gaat zien hebben wij prachtige 3D Visuals laten maken. Op deze Visuals is het vernieuwde restaurant, de plenaire zaal en de nieuwe bovenzalen te zien.

Interview WoerdenTV met Mark Haagen, eigenaar Kameryck

Foto’s nieuwbouw Kameryck

Bereikbaarheid

  • Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar
  • Vlakbij Utrecht en Amsterdam
  • Midden in de natuur

Eigen keuken

  • Streekproducten
  • Waar mogelijk biologisch
  • Eigen kruidentuin

Op maat gemaakt

  • Wij denken graag met u mee
  • Per situatie een passende oplossing
  • Kom ook eens op locatiebezoek

Wat onze gasten vinden van Kameryck

We hebben in een korte periode een onvergetelijke dag neer kunnen zetten, mede dankzij de inzet en professionaliteit van de medewerkers van Kameryck. Op de avond zelf zijn we echt in de watten gelegd. Onze dank!

Bruiloft

Zeer vriendelijke en attente gastvrouwen en -heren. Grappig om te zien dat de jongste door de oudere collega’s werden gestuurd op een onopvallende, prettige manier.

Restaurant